CAMP FESTIF - om man skulle gå och ta sig en drink?

HEY HOE'S, LET'S GO!

Stolen fruit tastes better than the kind you buy

Presenter i form av böcker, fat, pengar och presentkort fick jag av släkten. Midsommar fin i en stuga i Söderhamn, vi badade och spelade monopol mest hela tiden. Kom hem igår kväll och det var meningen att jag och Stajnalajnd skulle till Jössebo men då hennes mage jävlades igen blev det skräckis och mat i Edsbyn istället. Ikväll blev jag bortförd för att bli firad av några av mina fina vänner. Upp till gårdtjärnsberget och det blev fika och jag fick en brödrost, en vattenpistol och choklad, bland annat. Imorgon blir det till att provresa tältet och inhandla de sista nödvändigheterna. Och det känns bra att jag fortfarande har den här "dagboken" när jag nu fått ett bättre ställe att ventilera åsikter och större tankar på.

"Du är vacker som en dag - ska vi ha samlag?"

They only want you when you're seventeen...

00.01 hade jag fått tre grattis-sms och kände mig typ inte ensammast i världen. Ändå kunde jag inte somna förrän halv fyra, efter att ha försökt i några timmar. Blev väckt tre timmar senare och fick två klänningar, ett linne och pengar till en ny mobil. Välbehövligt som ATTAN. Sommarlovet rullar på och idag har jag saker att uträtta och så ringde jag Bollnäsfestivalen nyss och ska tydligen på mötet iallafall, ikväll. Hellre jobba hela festivalen och se lite än att betala in sig och se allt. Vill ändå bara se The Sounds, så. Iallafall måste jag baka ananaspajer för imorgon kommer släkten och jag har gjort en ny bilddagbok (palindrome.bilddagboken.se). Sydafrikabilder och annat, och jag ska försöka ha en bilddagbok på riktigt den här gången. Pöss å allt.


image57
Min min min som jag fick av markus och gök.
Indiska är grejen nowadays, i tell you.

Vi två, 17 år

Om 4 dagar blir jag ett år (egentligen en dag) äldre och 20-årskrisen närmar sig med stormsteg. Om någon känner för att ge mig en present, som man brukar göra på födelsedagar, så önskar jag mig följande:

*En svart, fungerande skrivmaskin
*En extern hårddisk
*En mellanstor vattenpipa med äppeltobak
*Presentkort på CDON.com
*Sömntabletter
*Pengar
*Ett nagellack

Tack på förhand. Puss.

Och också!

Inledde sommarlovet med att springa till en buss som ledde mig till Uppsala. Helgen spenderades med att äta pizza, dricka öl, se på Simpsons, sitta vid bryggan, cykla och röka vattenpipa. Låter det trevligt? Det var trevligt. Tog mig sedan till Stockholm där tiden gick åt till att umgås med kända och okända människor, dricka vin, se på Beck, slappa i solen, prata och allt det där. Orkar inte berätta allt, det har varit TREVLIGT, helt enkelt, nevertheless. Och skönt är det att vara hemma ju, faktiskt. Har skrivit febrilt hela pendel/tåg/buss/tåg-resan så det är bra och hemma mötte en ny dator mig. I fyra år har jag haft en dator med 9gb som varken kan ladda ner musik eller lägga in bilder. Nu har jag inte det.

Mötte mig gjorde också spelschemat till Peace&Love, och allt bra ligger samtidigt (såklart, vad trodde jag?) och jäklar, sommaren är ju här nu! Nu! "Det ska jag göra i sommar", "I sommar ska vi ha kul", "Nu är det bara X månader kvar till sommaren", "Gud vad jag längtar till sommaren", och så kom den bara. Pessimist som jag är säger jag att den här sommaren blir den absolut sämsta någonsin (fastsåklartmenarjagtvärtomfastdetkanmanjuintesägafördåblirdetjuså)

Nu ska jag och Emma ut och gå. So long peoplez.

Spectacular! Spectacular!

Igår, efter att ha vaknat på en madrass hos Ida på morgonen, begavs det sig för sista gången till Moas lägenhet på Gärdet. Sorgligt värre, men vi höll humöret uppe ändå. Känns bara så jobbigt att både hon och Emlien flyttar hem nu.Efter några om och några men lyckades vi iallafall skämma ut oss till en viss, mild grad. Men damn, det var la roligt ändå. Insåg försent att min sista buss gått så jag sov över på den wunderbara soffan. Vaknade säkert 15 gånger inatt vilket resulterade i tre timmars sömn innan jag hoppade upp och sprang till bussen. Lätt illamående och med obligatorisk huvudvärk, men med bara mig själv att skylla på. Kom hem, åt frukost, hade klassens dag på IP med diverse händelser. Trevligt, though. Kirrade skjuts av Emma och sen åkte vi på Pelles och åt glass och sen var det repetition av musiken för fulla muggar, men jag tror det satt riktigt bra där på slutet.

Och imorgon är det schlutt med ettan, så himla skönt. Och jag behöver inte känna en sån överväldigad seperationsångest heller, för det är ju faktiskt hela två år kvar. Och jag minns hur jobbig hösten var. När varenda dag bara släpade sig fram, vände sommaren ryggen och vägrade röra sig. Och helt plötsligt blev det sol, kvävande värme, frihet, linnen, vatten och bruna armar. Det enda jag kommer att sakna är disposition och mönster, men jag ska försöka mota bort kontrollfreaket i mig. Go with the flow, ta dagen som den kommer, roll with it, spänna av, släppa loss som man säger. Sanna min ord, jag ska försöka.

Everything I do just comes undone

Sista skoldagen avklarad så nu är det bara musik-genrepet kvar. Så rackarns finemang. Efter det drog jag och Ida till Gävle för att inhandla diverse saker. För min del blev det en klänning, fransböjare, hårnålar och soundtracket till moulin rouge, lite nödvändigheter sådär. Eftersom vi hade hela staden avklarad rätt snabbt satte vi oss på en buss och åkte ut i bushen i brist på annat att göra, vidga vyerna sådär.

Men det är det jag saknar med att inte bo i en storstad, att bara kunna försvinna i mängden så lätt. Ställa sig på en busshållsplats och veta att det kommer en buss inom tio minuter, som sen kan föra en till andra platser där inte en människa kan veta vem man är. Tänker dock mest på Stockholm då, men ni förstår vad jag menar. Bara den där friheten att "Idag vill jag äta japanskt, och sen börja en kurs i afrikansk dans. Sen vill jag åka och shoppa." och bara kunna göra det utan att behöva planera och  förflytta sig vidare långt.

Anyhow, imorgon blir det tandplågarn, studentfirning och översovning. Prima liv.

Satan in tha gatan

Med en halvliter té (jag skojar inte, jag har faktiskt en mugg som rymmer en halvliter) framför mig sitter jag och försöker kurera sjukdom och samtidigt skriva något konstruktivt. Har varit så trött hela veckan och jag förstår inte vad som är galet. Nästa fredag dock, då blir det hej uppsala och så skönt att komma härifrån. Har fått diverse löften om att det kommer bli rätt part-hey. Och efter det Stockholm någon dag, så jäkla behövligt. Den enda frihet som uteblir är den ekonomiska, men det får ordna sig. Huvudsaken är att festivalbiljetterna är bokade och betalda sedan i vintras.

Och ska jag avsluta med något positivt så måste jag be dig smaka på detta ord;
publicerad.



Den du.

Surround sound

http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=288742

Ta på er hörlurar, skruva upp volymen lagom högt, ladda "filmen", blunda och lyssna. Det är ingen såndär skrämselgrej med saker som hoppar upp och shit, ni får slaya mig om det är en sådan. Men riktigt häftig, Jossan sitter och lider här brevid nu!