Kom säger dom

Kom precis underfund med att jag inte haft en nykter helg sedan slutet av maj. Det är egentligen inte okej, men också - OKEJ! Haft lite storstads-svineri i helgen på sommarens sista festival och det var härligt. Nya trevliga och sköna människor har jag hängt med, shoppat finaste klänningen + shorts på Beyond Retro, sett Familjen och grymma Teddybears och ja...druckit vin. Imorgon är det skola igen och jag använder frasen jag sagt till alla nu: studenten är inte nära, jag hinner både bli gravid och föda barn innan vi får kasta mössorna från balkongen. Nog för att det aldrig kommer hända (barnafödandet, kasta en mössa ska jag nog klara av), men ändå.

The Northern Line is the loudest

Ledighet är inte något man får, det är något man tar för sig av. Skola är faktiskt sjukt överskattat, i alla fall än så länge. Och jag blev lite blondare igår och ska vara så full i helgen, HIH! Min hjärna har fortfarande sommarlov, och lika glad är väl jag för det.

http://doing.istheshit.net/
Och hör sen!

Bang, where we going, what we doin' this night?

Feel drunk already, maybe my drink got spiked.

Snart är den bästa sommaren fan i mig slut. Det har varit det, den bästa sommaren hittils och det känns skönt att veta att de bara kommer bli bättre och bättre (positive thinking at last)! Känns dock tråkigt att jag inte tagit en enda bild med kameran sedan P&L som var sjukt längesen. Kan lika gärna slänga upp dem på bilddagboken. Tre dagar som är kvar av det sista sommarlovet ska spenderas med jobb, i dimman och kanske (most likely) med Ica (som faktiskt blivit omdöpt till sitt riktiga namn i telefonboken. Creeeepy). Det här året vill jag leka mig igenom men jag vet att när jag läser tillbaka på det här inlägget i höst kommer det vara lika jävligt som förra året. Hårt, kallt och jävligt med ännu mer stress för projektarbete, bal, student och all shit, men det ska bli SVINKUL! Ah, jag vill att allt det roliga ska sätta fart, det ska bli så KUL! Och får avsluta första veckan med Popaganda, värt det också. Det här blir asbra. PÖSS.

So bye, bye, bye we'll try never to die
We are so young we don't understand if we cannot fly


What's popin'?

Blogg är so last year och jag har blivit källarbarn och saknar mina vänner och har skaffat en riktig bögkompis och nyss sprang jag Gamla landsvägen med "Viva la vida" i öronen, det ägde, man saknar mjölksyran efter ett tag.  Fick semester på nytt idag (förutom lite inhoppande på söndag), det känns lovey. Har gått upp klockan åtta i fem veckor, nu ska här sovas och chillas i två veckor. ÖLÖLÖLÖLÖL?