Det gick som det gick

Vad som började som en lugn familjemiddag igår slutade med att Jägermeistern kom fram. Gick hem i Andreas gamla lumparskor i det äckliga regnvädret till Bunkern där Stina brutit sig in. Sen tyckte vi det var en bra idé att dricka en halv liter Bacaradi och spela Mario Kart 64. Bonden? Jamen, dit skulle vi ju! Men vänta, klart vi ska ha pälsmössor russian style och farsans gamla glösögon från 70-talet på oss! Självklart ska vi upp och sjunga Dirty Dancing på karaoken också, gnugga våra kön mot varandras lår och inte kunna texten. Tequila? Ja, hit med den! Om det inte vore för att Stina spillde allt på sig själv. Det blev en bra kväll. Ni vet den där blicken man får ibland? När folk tittar på en om man beter sig lite *crazy*. Det är inte uppskattning och inte uppmuntran utan bara...besvärat. Rynkar ögonbrynen och stöter fram ett "men guuud" med sammanbitna läppar. Det, är ju bland det finaste som finns!

Sen vann jag 500 spänn på en Jack Vegas-automat. Mycket uppfinningsrik försörjning.

Jag och Paris Hilton.

Manlighet, tristess och en äckelkärring

Vad kul det var förr i tiden när man hade något att blogga om! Hade inte så mycket mer för mig förut än vad jag har nu, men men. Jag har faktiskt jobbat ganska mycket förra veckan. En massa hantverkare befann sig på Starran så det blev lite fräckisar och allmänt manlig stämning vilket jag approve of! Har alltid tyckt att "manlig" humor (orkar ingen jävla genus-utvärdering av det, just go with it) är snäppet roligare än...annat. Kanske anledningen till varför större delen av mina vänner är mer män än vad de är kvinnor. Som har ben som är håriga som fan, hellre dricker öl än vin, gillar att säga "fitta" och svära, gillar att tasgarva till Family Guy och vräka chips i mysbyxor och som man kan säga att de är äckliga utan att de freakar. et.c et.c. Om det är särskilt manligt eller inte vet jag inte men det är definitivt roligare än att hålla på och bara "åh, gu va fin du e idag! värsta fina gina-tröjan du har! gumman, du e beeeeest!!!". Jag vet hur som helst att jag överlever ekonomiskt till januari, a cheer to that!

På Halloween fick jag äntligen klä ut mig igen vilket ju typ är det roligaste som finns som den jävla teaterapa man är. Valde att vara Edina i Absolutely Fabulous vilket i princip ingen fattade eftersom jag såg ut som skit, men jag tänkte att det ä roligare att slippa hela det där; in Girl World, Halloween is the one night a year when girls can dress like a total slut and no other girls can say anything about it. För att citera världens kanske bästa film.

Vad jag gjort senast jag satt här och gjorde detta vilket var typ ett år sedan är att: sticka typ 7 mössar, kolla på alla avsnitt i How I Met Your Mother season 4, jobbajobbajobba, och ja typ det. OCH sett tredje säsongen av Skins. Seriöst, finns det en bättre jävla serie i världen? Jag tvivlar. *gillah*. Brollan var hemma i helgen som jag inte sett sedan augusti och det var ju typ kul. Träffat släkten och lekt lite med barn, tittat på Eva & Adam (bästa serien som NÅGONSIN gjorts, ya, ya, ya, ya) med Lisa och Jossan, var och åt lunch med Ida tidigare och så sms:ade Stina och frågade om hon fick bjuda mig på middag. Och KLART hon får det, idiotiskt vore ju annat, gratis mat och min bästa kusse som kissade längre än killarna hos dagmamman och började sin fotbollskarriär som målstolpe.

Fick hem min ASOS-beställning tidigare också och världens kanske fulsnyggaste skor. Gillar ganska mycket att ha presentkort där så nu fick jag det sagt också. *hint hint*. Och approå på engelsk postorder åker jag till London i slutet av månaden och dricker lite öl och handlar lite julklappar och BARA MÅR. Äntligen en getaway, det var länge sedan.

Overall: mår finfint, men är i ett skede där det fan inte händer mycket alls. Lite tråkigt. Är 19 år gammal och känner mig som en 40-årig tant som ser livet passera utanför köksfönstret. Det ska man väl också göra någon gång, antar jag. Så har man det gjort. Hej svejs!

Ni kanske inte ser vem det är på bilden men det är Casper i Arvingarna. När jag sa "Casper!" som en tvättäkta fjortonåring som av någon anledning gillar dansbandsmusik svarade Casper "Casper är mitt namn, slit inte ut det i onödan". På riktigt. Som en ärketönt. Så då betedde jag mig som en 40-årig äckelkärring istället. Skjut. Mig.