For a sake to fill a hole that kills

Om 80 minuter går solen upp och just nu hittade jag den här i playlistan. Fenomenal låt, finns inte mycket mer att säga. Så fin, så fin. Och ignorera den LSD-trippade videon.


Chicks dig me

Åh, vad gó och glá jag var sist jag skrev! 26 oktober får jag äntligen se Jamie T så kan man stryka det från to do-listan också. I onsdags blev det bowling, fylla och ba whow, vann quizet med Henk och Jolin. Fan, när jag tänker tillbaks på det var det en mycket bra kväll, mer av det, tack. Och hur i HELVETE blev klockan halv fem frågar jag mig nu? Kom förvisso hem från "jobbet" typ 00.50 efter att ha glidit runt där i 10 timmar, men ändå! Klarar aldrig av att varva ner. Med "jobbet" menar jag extraknäcket på Lillgatan där jag strövar omkring vissa kvällar och försöker tjäna ihop mitt levebröd genom att sära och suga och säga tack och bock! Nja, kanske inte riktigt gått så långt än, men tycker inte riktigt att Starran kanske är mitt "jobb", på så sätt.

Appropå det var en tjej från the Bunny Ranch med på Oprah idag och intervjun blev inte överdrivet mycket "where you molested as a child!?" och "men lider du inte, människa? varför gör du såhär? varför jobbar du inte på Donken istället????" eller "du är en SKADAD MÄNNISKA". Skönt. 'Bout fucking time.

Jobb har jag dock sökt. Tränat. Fikat. Druckit. Spelat säsongens sista fotbollsmatch som resulterade i en blodblåsa, en svart tå och en sträckt ljumske. Happy camper. Ja, samma jävla visa helt enkelt! Har börjat sticka mössor igen som jag gör varje jävla höst. Börjat på John Ajvides första bok. "Måste visa att jag lever, så därav mitt tjat. Varje dag av mitt liv, varje andetag tar tid. Jag står aldrig still". Ja, haledudanedå, men det gör det fan nu, det står still. Känner mig som en hamster på coke i ett hamsterhjul (?). Nu ska jag sova för klockan börjar närma sig 05, jag ska upp och eventuellt klicka hem en frack imorgon sen ska jag städatvättaskura hela jävla dagen (+fika) och till helgen blir det inflyttningsfest, fotbollsfru-middag och Ålandskryssning. Hejdå levern, det har varit kul att känna dig. The same goes out to all of you guys!
/ Jag + världens mest lesbiska mysbyxor.

Run run sonny

Varför har ingen berättat det här för mig!? HAN KOMMER TILL SVERIGE I OKTOBER!!! FUCK ME THIS IS NICE!

 

Edit: I hold ze tickets! FUCK YEAH!!!


Folkölen bet inte

Jahapp. 53 timmar sen sist jag skrev, vad mycket som hänt sedan dess. Naaat. Känner att det börjar bli VÄLDIGT tradigt att jag klagar på arbetslösheten när jag faktiskt jobbade senast i söndags. Men det är ju inne. Fashion. Mest. Har gymmat fyra timmar. Fikat med Jullanpullan och fyndat på Eriks. Bakat kladdkaka. *Bewsat* med Jossan och Lisa. Drack frukostkaffe och rökte en cigg med Lisa utomhus imorse, det var finne. Fått månadens DV. Lekt en snabbis med kusinbarna. Köpt en luderklänning till maskeraden/90-årsfesten nästa månad. Sovit, som fan.

Nej, ska göra dagens enda bra sak och recensera filmen jag fick hemskickad. Så har jag ju gjort någonting iallafall. Och en jävligt bra anledning att svulla chips och ta på sig sweat pants. En notis också: SVENSKA HOLLYWOODFRUAR! Där har ju en annan ett och annat att lära sig. Ska bara ta död på de horiga små bananflugorna först. Folkölen bet inte, nu: ättika.

Och just nu ligger Stina på Rhodos och glassar. Hade ju varit mycket softare för en annan också om man kunde vrida tillbaks tiden. Lite sprit, värme, enmeters-vågor, ett par badbrallor och hela tånaglar är fan det ENDA jag kräver.

I never, never, never needed anyone

Jahapp. Vilket spännande och innehållsrikt liv jag lever! Går knappt att beskriva. Nejmen skämt åsido, fyfan vad skönt allt är nu. For real, allt är bara så skönt. Ströjobbar lite, sover länge, tänker på just ingenting...och bara mår! I fredags hade Stina tantmiddag vilket var riktigt fint och allt det där, sluka en vinare innan efterrätten kanske inte var meningen, men ja. Har bästa släkten, jag. Balanserade det hela med att välja bort alkoholen igår till förmån för gym + se klart hela femte säsongen av Weeds. Bästa serien som någonsin gjorts, ja typ. Var och burnade lite med Jossan (körkort!) och Lisa igår och ikväll blir det SATC. Igen. Finnemang. Anna kommer hem också, en liten sväng, bästa nyheten på mycket länge. Allt blir bra så länge man omger sig med människor som man gillar. Att jag har Andreas (inte ICA!) som säger att mina tuttar inte alls är små och ligger vaken en liten extra stund när jag inte vill somna sist och har orkat så i över 13 månder, det är bara score, my whore! Det också. </blödig_tjej>

Gillar även klassikern med att inleda månaden med att kasta bort alla pengar på sådant man inte behöver och inse nu att man kanske ska överleva till den 25e. Lessnat lite på kycklingnudlar och snabbmakaroner, även om jag aldrig trodde att det skulle hända. Fan vad enkelt det var när man kunde öppna kylskåpet och äta vadfan som helst och veta att någon annan betalade. But those days are gone. All by myseeelf, don't wanna be all by myself...anymoooore. Tur att man kan åka upp på Borgen och snylta riktig mat. Och vilken tur att jag skriver på ett sätt som fångar, underhåller och ifrågasätter. Vass, intelektuell, rivig!

Suck.



Ett stycke filmhistoria. Den som får mig att sakna singellivet lite.


Inga pojkar sover, hon finns i alla rum

Förra helgen var la en bra helg det med, lite seg men vafan. Fick ragg på kåren (90kr/vinflaskan, student nästa) och sålde Lisas nummer för tietusen spänn till honom istället (matchmaker), hade bakis-riden från hell till Stockholm, köpte en massa skor, drack öl med Miriam och Simon på söder. Hittade happy hour-haket nr.1, struntade i att utnyttja mitt pressleg (not the first time), såg typ bara Krunegård, Lykke Li och MGMT, blev väckt och antastad av en tights-klädd man, råhånglade i en skog vid en hamn, et.c. Mauro Scoccos och Krunegårds version av "Sarah" var ju dock förjävla fin, måste sägas.

På söndagen var det sedan dags; efter två konditionsträningar senaste månaden och fylla de senaste fyra dagarna: TJEJMILEN! Det största ångestmomentet var varken bakfyllan eller den monumentala ansträngingen i sig utan den gemensamma uppvärmningen som SATS genomförde innan. Några tusen 40+are som blev helt wild and crazy och gjorde aerobicsparkar och bara "WEHOOOUUU!". Stå i ett hörn och jogga på stället kändes mer värt i värdighet mätt. Slutade med att jag spöade morsan ändå, med en kvart och riktigt jävla skoj var det faktiskt. Ska persa med minst fem minuter näsa år.

Gav mersmak gjorde det också och idag köpte jag gymkort och invigde det med att råträna i två timmar. Känns typ som första och sista gången, men skitsamma. Igår gjorde jag, Lisa och Jossan det vanliga; kolla på SATC och prata skit om andra. Ikväll ska jag äta pannkakor hos farmor sen kolla på film med Ida. Arbetslösheten - the struggle continues.

Hittade en film från tjejmilen.se också när jag sprang i mål. Tight på upploppet men vann gjorde jag!

"Kajsa Jonsson is in a desperate spot. Her body has run out of fuel. No calories to burn, system's shutting down. At this point, Kajsa Jonsson is aware of two things: the finish-line is SO close! And someone is SO close behind."

Rafflande. Synd bara att den där jävla Ingraham kom ikapp.