Why not, I haven't got grief til Monday

Min helg i bilder:


Åååååh, RAGGFITTORNA!


Efter 18:e veckan ska man sluta har jag hört, men skitsamma borde det väl vara, egentligen?
Nå'n som vet?


Lalalaaaa...

Sen har jag badat rätt mycket, haft en tvådagars, dansat, ropat "FETTAN DA!?" med mina fina vänner och fått helgens drink på Bonden uppkallad efter mitt namn. Jävla värd helg! Älskar verkligen vad värmen och solen gör med mig. Nu följer arbetsvecka. Wie!

Hanggliding

Nu är jag full och jävlig, MEN..., det här är jag imorgon. Fuuuuuuuck.




Lägesrapport - affirmative

Igår gick jag upp kvart i fem för att jobba, det är nog det tidigaste jag gått upp på typ ett halvår. 04.45, fifan alltså, det var till och med svalt i luften! För medan ni andra ligger på stranden och fläker så är en annan working class hero men nu är det heeeelg! Det var galet mycket folk som skulle ha körv idag, men så jävla skönt att gå upp på morgonen och känns sig... ja, lite värd. Igår var det fikning på Käglan och SATC/BJ/VATYCKERUOMFETTANDA-kväll hos Fislisa och nu ska jag/vi dra på mig Cavalli-pjucksen, sätta i lite löshår och dra upp till Långhed och vara fotbollsfru. Eller så åker jag i trasiga shorts och flipflop, vilket som. NU ÄR DET HEEEEELG. Ikväll ska jag dricka öl. Imorgon....blir det sprit. Hörs.

Mid summer weekend (Du ska få min gamla potta...)

Lagom sliten efter en jävligt rolig helg. Jobbade mina första riktiga timmar på Statoil på fredagen och drog sedan upp till Grängsbo för midsommar- och födelsedagsfirande. Den innefattade grillning, fotbollsspel, drickande, bubbelpoolsbad och lite allsång, typ. Någon började även grina efter att ha sett en kuk, så så var det. Åkte hem morgonen efter och då var det min tur att fylla år, fick ju faktiskt tårta på sängen men ingen skönsång om jag får säga det. Fick bland annat ett Clinique-set, konjaksglas och presentkort på IKEA. Najs. Drog sedan vidare hem till Bulan i Ryggesbo där det grillades och hade sig. Mycket allsång och väldigt roligt där sedan åkte absinthen fram och sedan drog väl kvällen sig vidare till Jössebo. Satt och pratade med min gamla tyskalärare en bra stund och sedan åkte vi pick-up-flak hem sjungandes studentsången (inte jag och Janne, men några andra kidz bland annat min Storbonde och så jag då, som var den lilla horiga pigan. Igår fikade jag med mina vänner i parken, körde upp till Hassela och tillbaka och spelade match (40 jävla mil då vi åkte sjukt vilse, men vi vann med 8-0!). Idag har jag haft kalas för mig sj'älv med släkten och fick bland annat rosévin (en underbar tradition tycker jag), grillbestick och en ugnsform. Vuxet. Som fan. Idag jobbade jag och the other gasoline queen på Starran och så blir det hela veckan, typ.

På söndag ska jag flyga. Coolt.

Får avsluta med en midsommarbild, undrar om det inte var jag som kissade i badkaret ändå... Nåja, fler finns väl på Fäjsboooook någon gång när jag orkar ta tag i sån't. Hörs.


"Jag är ingen värphöna, jag handlar på Champagne"

Då jag som tidigare nämnt inte börjat jobba än och har fucking lowlife så har jag nu blivit hemmafru. Karl'n i huset slavar varje dag för att jag ska ha råd att spendera pengar och leva i lyx och flärd och jag går runt i mitt a 1000-dollar-something-apron och torkar lite där, dammar lite här. Säkert, säääkert. Jag sover till tolv på dagen, är efter förkylning + en diet de senaste veckorna bestående av endast skärpmat och alkohol helt plufsig i ansiktet, har inga rena kläder, jag bor i en källare där det är spindlar fan överallt, det enda stället jag spenderar pengar på är Konsum och Erikshjälpen och idag fick jag äta spaghetti med hambrugerdressing till lunch. Inte så jävla glamouröst när man inte bor i Kalifornien och ens husband inte är jurist eller börsmäklare, som kvinnorna i The real housewives of Orange County.

Fast någon gång måste ju vi kvinnor faktiskt inse vad vi egentligen är skapta för; föda barn, baka pajer, sluta jobba, städa och tillfredsställa våra män. Sounds like heaven to me!!!

Nu ska jag iväg och fika med en annan hemmafru, vi ska diskutera skurteknik och tapetbårder.


Som hemkommen från ett slagfält

Survivor of the studdevecka anno 2009!!! Det känns lite som att ha varit på festival efter att ha festat de senaste 8 av 11 dagarna, men fan så roligt! En liten stuga mitt ute på en leråker blandat med drinkar och strippstänger, bland annat. TACK alla som gjort de här veckorna helt (klyschigt nog) öförglömliga och svinroliga, för att inte glömma ni som hjälpt mig genom "de här tre åren". Släkt, vänner, alla ni som är bäst helt enkelt. Har blivit förkyld och är blåslagen, men det var det ju värt? Det jobbiga nu är att man inte kan förblinda samt fördumma sig för att slippa inse att jag faktiskt måste börja leva nu. Har varit på jobbet en sväng nu på morgonen och börjar på riktigt på midsommarafton. Dagen efter fyller jag år, inte särskilt häftigt är det dock. Min kära kompanjon flyttar till London imorgon, I'm so god damn proud of her! Nu ska jag springa över till banken och sätta in cash på sparkontot, så förhoppningsvis drar även jag åt helvete om ett tag, om det vill sig. Men overall... allt är bara sådär, bra.

"STRÖMAVBROTTET -89!!!"

Man tycker att kvällen igår lär ha varit bra när man går upp efter tolv med skrubbsår på knäna, stukad handled, bortskavt skinn på tårna, hår som ser förjävligt ut till följd av svett efter tokdansning och rätt mycket fattigare. Tack alla!

För vi har tagit studenten

Så var det...schlutt. Den otroligt grava ångesten som infinner sig just nu är galen. Herregud alltså. Aldrig mera skola, aldrig mera klass, aldrig mera disciplin och behöva gå upp på morgonen. Men vi klarade det, VI KLARADE DET! Snor lite bilder från skolan på min kära klass vid utspringet när vi skrikit vår sång, mig och Jossan i glädjerus och jag och mina bitches nere i parken. Det var...så jävla kul. Ikväll firar vi Bollnäs och helgen lär bli blöt den med. Sen...ja, sen då?






NU SKA DET SKE, SP3!

I onsdags ägde balen rum för alla treor på Voxgym och vilken jävla härlig kväll det blev. Sitter och försöker beskriva hur det var men det var bara...ja, så jävla roligt! Skulle mer än gärna gör om det åtminstone tio gånger. Hur ofta får man gå omkring i hår och smink som någon annan fixat och en aftonklänning, gå på röda mattan och bli fotad till höger och vänster någa hundra gånger? Nog för att klänningen är nedsprutad med champagne men det spelade mindre roll den kvällen. Min fina Anna har även skrivit ett inlägg som fick mig att böla lite och få smärre separationsångest.

Helgen innefattade häng med Josie and the pussycat (Lisa) och sedan blev det en mycket kvick utgång med Henke och hans lammkötts-kompisar, sedan körde vi Tranan på lördagen med förfest hos Sofie där vi önskade studentlåten och VAD GÅR KVART I FRÅN EDSBYN!?? Aaaaah!!! I söndags drog jag upp till Miriams stuga i Söderhamn där hon, Simon och Sebbe lagade mat åt mig och vi satt bara ute och MÅDDE. Gårdagen ägnades ut studentkommitté-förberedelser och sedan hängde de flesta studenter på IP. Vi bowlade lite och fick till några fina bilder, men jag drog hem redan vid typ halv två, börjar bli sliten.

Idag är det uppladdning som gäller. Laga massvis med mat till mottagningen, se efter så jumpsuiten fortfarande passar, fixa ljudanläggning till skolan, massage så jag orkar gå i skorna, yaddi yaddi yaddi, I'M EXCITED!!!

Bilder från alla studenthändelser lär komma upp på Fäjsbock när peppen och baksmällan har lagt sig. Typ...nästa måndag.

SP3 - INGENTING SOM VI GÖR ÄR TABU, INGET STOPPAR OSS NU;
IMORGON BER VI SKOLAN DRA ÅT HELVETE!

The end of an era

Jag är färdig med gymnasiet. Jag har inga uppgifter kvar, jag är KLAR. Wonderful as it may sound så är det så jävla tomt nu. Jag är asstressad när jag sitter här och skriver för jag tänker bara "jag kan ju inte sitta här nu, måste plugga historia!!!", fast än jag vet att det inte är något kvar. Det visade sig till slut att jag inte kommer att upprätthålla den MVG-parad som hållt i sig hela högstadiet och årskurs 1 & 2, men det känns ändå rätt okej, det där (det gjorde det dock inte för någon timme sen). Det har varit så mycket det här året. Så många saker jag gjort som inte tagit tid förut. Sedan finns det även grejer som hänt som inte en enda av er som läser här vet om vilket lett till att det här året inte varit...tja...som vanligt. Jag är så jävla glad att det är ÖVER, nu ska allt bara vara soft. Idag har jag handlat några klänningar på Erikshjälpen och hängt i parken med Stina och Erik. Bara sådana saker, inte behöva säga "nä, jag måste plugga". Åka till mormor ikväll och träna fotboll senare, utan att behöva stressa upp sig. Sådana saker. Så jävla skönt. Och ändå är mina betyg långt, långt ifrån värdelösa.

Det är över. Undrar hur många månader jag väntat på att få skriva den meningen. Fucking ÄNTLIGEN!



Lisa, mina ben och en 7.0:a cider får gestalta hur det känns och vad som väntar härnäst.

Vi tar det en annan gång

So much to do - so little time. Gjorde en Att göra-lista nyss men fick sluta vid mitten eftersom jag insåg att jag har för mycket att göra. Säger väl kanske allt. Måste dock säga att alla i Vischan Bulls spelade förbannat bra idag! Nu ska jag återgå till ja, typ allt.

Edit: Det är juni nu! Den här månaden tar jag studenten, fyller 19, börjar jobba, firar midsommar, tar årets första dopp och en massa annat gôtt, som man säger!