Carola - Little drummer boy

Jag sätter mig ner framför datorn och tänker "nu SKA jag plugga. faktiskt!". öppnar msn, loggar in på diverse communities, läser aftonbladet, expressen och tjuvlyssnat, läser alla intressanta bloggar och sen har det plötsligt gått en timme. men nu ska jag låsa in mig på mitt rum och mina enda vänner de närmsta timmarna  (eller ja, tills grey's anatomy börjar) ska vara epos, naturkunskap a, tyskalexikonet och mitt älskade älskade kolliegeblock. jag var på gränsen till ett smärre sammanbrott igår när den inte ville infinna sig och som en ängel sänd kommer en lärare och frågor om jag kanske inte tappade mitt block förra veckan? det är nästan så att man tar och blir troende. så kändes det idag också, när vi fick veta gränsen för MVG på matteprovet, som var 28. och lärare skriver ett fett "30" på mitt papper.

gott (och ovärdeligt när man kommer hem klockan fem en tisdagkväll, hungrig som en varg, och en moder som lagat isterband):
couscous
svarta bönor
kidneybönor
asiatisk wokmix
vitkål
stek allt i stekpanna. häll över limesaft och sweet chili-sås.
ät.

all reading and no comments makes kajsa a dull boy

och tack för söta och fina kommentarer. de värmer und so weiter. människorna är fina & snälla. och det kan behövas när man är lite off sådär så nu ska jag ta mig lite starkglögg & en lussebulle och slänga mig framför simpson-boxen. pluggning kan flyga och fara till japan, för där pluggar de mycket har jag hört. PUZZAR!

kväll hos dessibell

lite bilder som jag snott från dessi (så fetast möjliga cred till henne, ya?) i väntan på att jag kan ladda upp mina. de föreställer: 1. mig? 2. jag&simon som...dansar? 3. jag och dessi i hennes sminkväskespegel. de är så charmiga som bilder kan bli.

119428-12

119428-13

119428-14

Övningsköra

ännu en helg till som tagit slut och jag är full av saknad och rispuffar och ändå är jag så tom. knäppisch. även om det tar emot att säga så är det ändå lite skönt att vara hemma. hemma i 120cm-sängen och välkända ansikten.
gick upp 04.45 i fredags efter 3 timmars sömn & åkte till sthlm. julhandlade, sprang på kusin, råkade köpa saker till mig själv och sen åkte jag till miriams skola och mötte henne och simon. tror vi träffade josse&sofia en snabbis? vetinte. på kvällen hade vi iallafall filmkväll hos simon med ben&jerrys och cola light. kanske somnade vid tre kanske?
lördags var vi och fikade med sandra och dessi och sen träffade vi alex&sofia och lekte fjortispopare på platten med folköl och hela köret. vi har åtminstone inte tejpat arselt. sen åkte vi ut till dessi och det var pra 60-talsmusik och glasögon och lite dans och incest. sen åkte vi till mosebacke men hittade inte vart vi skulle men jag kan skryta lite med att jag åtminstone varit inne på en östermalmsfest! trots att vi inte var av det vackra folket. fast tur att vi skrev "AS" med fimpen i deras trappuppgång. sen kom vi hem vid fyra och sov tre pers i simons säng och det var trångt och pra.
sen idag sov vi länge och sen grey's anatomy och rostmackor och 7up och sen åkte jag till tåget och åkte hem.mörkt och trist och sådär, men 4 veckor kvar till julafton och jag orkar nog.
det läskiga är att jag inte vet om jag orkar januarifebruarimarsapril. skulle vara bra om någon kunde hjälpa mig att skrämma mörkret lite då och då fast jag tror inte det finns någon frivillig. men what so ever.

och sen snodde jag en liten lista från
anna som jag bara måste göra. fast byter ut "dagens" emot "helgens" eftersom jag har haft så jävla tråkigt idag.

helgens outfit: vita cons, blå cm, vitt ribblinne, blå/röd/beige skjorta.
helgens låt: slagsmålsklubben - övningsköra (the miriam&simon orgelektro version)
helgens citat: vi sitter bakom en jävla jordhög på mosebacke och kissar!!!
helgens bästa: männskor. eller NEJ! helt klart meddelandet på mc donalds "kom ensam. kom ihåg att coca cola-receptet är hemligt"
helgens godis: vetepuffar från eldorado.
helgens köp: julklappar+tröjor.
helgens ord: "popare" kanske?
helgens vill ha: egen lägenhet.
helgensfrågor: varför knakar mina fötter så mycket?
helgens känsla: lite tomhet och tja...inte så mycket känsla faktiskt.
helgens doft: j'adore
helgens SUCK: springa uppför i rulltrappan vid östermalmstorg. som gick nedåt.
helgens yeehaw: vandra planlöst på gator med bra människor.
helgens textcitat: fan vet jag?
helgens sjukdom: INGEN!
helgens lycka: allt?

Because the swenska tjej is the grej!

en åsa länkade den här
i sin bilddagbok och jag
fann den rather amusing.
Ben&Jerry's

och VARFÖR finns inte ben&jerry's glass i norrland? va? VA!? VAVAVA?

vi går direkt på andrasorteringen. "skadat gods"

skolutvecklingsdagen igår innebar: en jävla massa promenerande, en lååång och stooor frukost, receptskrivande hos moster, köpa kavaj och sen åkte jag till moens sjukt fina lägenhet på gärdet och vi åt korv för en krona, käkade euroshopperglass och såg yrrol och halva torsk på tallinn. i fucking LOVE killinggänget. kom hem vid tolv, läste tidtabeller och rockyalbum och sen lyckades jag faktiskt somna. idag skippar jag nog musiken för att kunna sluta två (sitället för halv fem) och gå hem och packa. för om 23 timmar befinner jag mig på stockholms stads centralstation. och herreminje vad skönt det ska bli.
nu: amerikanska revolutionen. eller tjuvlyssnat.se?

porridge

idag fick vi lyssna på bob hansson på svenskan. MIH!
att verkligen andas kan vara att kyssa en främling i nacken och säga "HOPPSAN!"

och testa aldrig att koka gröt på vetekli. det är enda gången man faktiskt får hoppa över frukosten.
blä.

keine Geld

fram tills jag får min lön, fredagen den 24/11 00.01, måste jag köpa detta:

hårfärg = 50:-
kavaj = 60:-
buss = 70:-

jag har 84 kronor på kontot.
det här kan bli intressant...

BLOG

har ni förresten märkt att mina kategorier;
Boredom
Life
Opinion, och
Gibberish
bilder ordet BLOG!

spexigt värre.
den som redan upptäckt det kan få en portion all bran med mjölk.
nu: sömn!

who said we can't make all of them understand?

jag skulle nog egentligen kunna snacka om det här med någon som är emot homoadoption av bibliska skäl, men ja. ventilation så att säga. för härom dagen hörde jag någon säga, när det diskuterades homoadoption , "men gud har ju faktiskt sagt att man&kvinna är skapta för varandra, och två män eller två kvinnor kan ju inte skaffa barn med varandra, så då är det inte meningen att de ska vara tillsammans!" okej. 1,2,3,4 ANDAS!...isåfall: 1. sen när blev sex och barnagörande ett mått på kärlek? kan ni ha sex med varandra, och utifrån det avla ungar, då är det meningen att ni ska vara tillsammans, oder was? och 2. isåfall måste du/ni även ställa er negativt till att ett heterosexuellt par adopterar, om de gör det p.g.a infertilitet. låt säga att en man och en kvinna inte kan skaffa barn, av något random skäl, då är det väl inte meningen att de ska ha barn heller? ett homosexuellt par kan ju omöjligt skaffa barn med varandra rent fysiskt (jag kan inte uttrycka mig, men ni fattar), men vad är det då för skillnad på det homo- och det heterosexuella paret, egentligen? och det näst värsta som finns är att höra "alltså, jag gillar ju homosexuella egentligen! jag har inget emot dom alls! fast jag vill ju inte att de ska få gifta sig eller adoptera eller sådär. men jag har ju ABSOLUT ingenting emot dem! nejnej!" hej rasism!!!
för att inte tala om det ack så skrattretande "mjo, de får väl vara gay om de vill. bara de inte raggar på mig, för det är så jääävla äckligt!" :D :D :D folk använder fan den fortfarande. men den värsta är nog ändå "men tänk på det stackars barnet då! det kommer ju bli mobbat i skolan och sådär!" förlåt men det är så jävla ÄCKLIGT. ni förutsätter liksom att barnet ska bli mobbat, som om det vore helt okej, precis som det ska vara? nä, lyssna bara på underbara ola salos sång i Father of a son så fattar ni.

"and you’re totally fogged in your head,
if you were serious right now when you said :
'That it’s because they will be bullied in school!',
cause that means you let the bullies set the rules .
/.../
and you can claim that there’s opinion against me
but I’ll still win over you, sir
'cause if you fight Love, you’re always a loser ."

skivönskelista (and there is yet more to come)

den som köper alla de här skivorna till mig i julklapp får vara min bästis hela 2007.
(men jag har faktiskt varit lite snäll och tagit de som är relativt billiga. från cdon, that is)

amelie från montmarte-soundtracket
bad cash quartet - outcast
bright eyes - fevers and mirrors
caesars palace - love for the streets
gwen stefani - love angel music baby
johnny cash - the best of johnny cash
joy division - unknown pleasures
kristian anttila - innan bomberna
mew - and the glass handed kites
placebo - black market music
placebo - meds
scissor sisters - ta-dah
silverbullit - citizen bird
slagsmålsklubben - sagan om konungens årsinkomst
snook - vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit
the cure - faith
the cure - head on the door
the cure - kiss me kiss me kiss me
the cure - seventeen seconds
the cure - three imaginary boys
the knife - knife
the knife - silent shout
the sounds - dying to say this to you
thåström - det är ni som e dom konstiga det är jag som e normal
thåström - mannen som blev en gris
thåström - skebokvarnsv. 209
snäääälla?


rebel rebel, you've torn your dress

japp. jag bestämde mig nyss när jag var ute och halkade i borgenbackarna att jag antagligen bojkottar simningen på idrotten i år. okej, mina chanser att få bra betyg i idrott finns inte, men jag tycker inte det är värt förödmjukelsen att sitta där på badkarskanten iförd bikini. sen har jag lite svårt med det där att hoppa ner i en simbassäng och simma fram&tillbaka&fram&tillbaka&fram&tillbaka. sorry, men jag fick mer än nog av det förra vintern. jag står hellre nere i spegelsalen och fuldansar till kaiser chiefs "oh my god".

och transsexualitetinlägget som jag lovade. orka egentligen, men here goes; jag såg nån dokumentär om transsexuella barn i fredags och det fick mig att tänka lite. en pojke där hade långt hår, bar klänning, lekte enbart med sin syster och betedde sig, enligt alla, väldigt tjejigt. så då såg de (föräldrarna) som enda utväg att kalla sin son "henne" och byta hans namn till ett flicknamn. men egentligen. jag ser inget konstigt i att vara transsexuell, men man måste väl kunna bete sig som den motsatta normen utan att för den sakens skull vara ett annat kön? jag måste ju kunna bete mig typiskt "manligt" utan att för den sakens skull vara man? eller? sen förstår jag om man känner sig som att man har helt fel kön, men är vi inte alla människor i slutänden? en kille kan leka med barbiedockor, hata krig, älska att baka och städa och enbart umgås med tjejer och ÄNDÅ vara kille, även om samhället har bestämt vad som är kvinnonormen och vad som är mansnormen. och det är fan så mycket bättre än att man beter sig utefter den s.k mansnormen, eftersom den brukar te sig i stil med att man leker våldsamma lekar, skiter i skolarbete och hushållsarbete och är allmänt bufflig. för vad får man ut av det? egentligen? fast en sak måste alla vi kvinnor, tjejer, fruntimmer, damer, kärringar och brudar bli lite bättre på, och det är att ta plats. du får ta precis hur jävla mycket plats du vill och det är din förbannade rätt, så ta den rätten och gör något bra av den.
nu är jag helt slut och ska slänga mig på sängen och titta på life of david gale. kram på människorna, ni är fina.

för att jag inte är intressant

pålägg som gäller: paprika och tomat.
senaste personen du pratade i telefon med: ida.
senaste gången hela din familj åt middag tillsammans: när bror var hemma för någon vecka sen.
senaste saken du köpte: en klänning, en skjorta och 6 martiniglas.
var det kul? jovars, eftersom jag slapp betala.
hur tidigt stiger du upp? 06.30/09.00
är det bra eller dåligt? lagom, jag klarar mig på 7h/natt.
vad har du på dig just nu? strumpor, hängbyxor, vitt linne, svart boys don't cry-tröja, grön munkjacka
när var du senast riktigt full? förra lördagen.
vilken kille hånglade du senast med: en ful finne.
vilken tjej hånglade du senast med: malin?
vem gillar du mest i din klass? typ alla är bra.
vad pluggar du: samhällsvetenskaplig linje, som det så fint heter.
när och varför grät du senast: igår för jag tittade på titanic och mådde allmänt sämst.
är det lätt att ”få dig”: beror på vad "få" innebär.
pojkar eller flickor: människor.
rakar du benen? när jag orkar, vilket är typ 1gång varannan månad.
rakar du dig under armarna? jo.
bra betyg i skolan? 305 i högstadiet. nu typ...sämre.

HAR DU..
FOLKÖL I KYLEN: nej, men gök har.
NÅGOT HUSDJUR: nej, djur gillar inte mig och jag giller inte dem heller.
NÅGON FAVORITRÄTT: LAX (L) nejmen jag älskar mat öht.
NÅGON FLICK/POJKVÄN: neh!
PUDER PÅ DIG: nein 
NÅGRA FRAMTIDSPLANER: såklart, fast om de är genomförbara kan väl diskuteras.
EN LEVANDE TRO: jag tror på människan, räknas det?
NÅGON SJUKDOM: har jag säkert, fast jag har inte upptäckt det än.
GYMKORT: nej, jag är för fattig. 
NÅGRA KÄRLEKSPROBLEM: neh!
EN HOMOSEXUELL KOMPIS: inte så vitt jag vet. 
NÅGON FAVORITLÅT: the cure - disintegration. kanske?
NÅGON KOMPIS SOM SNARKAR: japps.
NÅGON VÄN SOM SPELAR I ETT BAND: åh yes!
NÅGRA MVG: kanske minst två. 
NÅGON SOM FÖRSTÅR DIG: mm ♥
TUFF KOMPIS SOM KAN FÖRSVARA DIG: nja, det klarar jag bäst själv.
NÅGOT BEROENDE: jepps.
FIKAT IDAG: neh!
NÅGOT FAVORITMÄRKE: blammo/cheap monday
NAGELLACK: har jag säkert, men jag använder inte.
NÅGON VÄN SOM BOR I ETT ANNAT LAND: neh!

VEM..
AVSKYR DU: ingen
HÅNAR DU: typ de flesta. 
DELAR DU MEST MINNEN MED: anna nog.
LÄNGTAR DU MEST EFTER: miriam
STÖR DU DIG PÅ: typ de flesta 
GOSAR DU MED: ihåliga kudden.
LAGAR MAT: mutter mest.
DISKAR: diskmaskinen
TROR ATT DEN ÄR NÅGON: alla som är smarta nog.

VILKEN..
TIDNING LÄSER DU: aftonbladet.se, expressen.se, ljusnan. 
BUSS ÅKER DU OFTAST: 100, 3, härjedalingen, swebus.
FRISYR HAR DU: brunt/rött konstigt, tjockt fluff till nästan axlarna.
DAG FYLLER DU ÅR: onsdag 20:e juni.
ÅRSTID FÖREDRAR DU: sommar.
STAD ÄR DU UPPVÄXT I: jag är uppväxt i en by vadfan. diskiminering!

VAD..
GÖR DU NU: lyssnar på twin peaks theme, dricker pepsi max och väntar på mat.
GÖR DIG TILL EN BRA MÄNNISKA: jag kan ifrågasätta saker.
GÖR DIG TILL EN DÅLIG MÄNNISKA: jag är bra på att ljuga.
VILL DU ARBETA MED: journalistik/information
HAR DU FÖR SMINK IDAG: foundation, mascara, kajal. precis som alltid.
ÄGER DU FÖR SKOR: gympaskor, 3 par höga converse, typ 7 par låga converse, dr martens-kängor, stövlar, herrskor, yaddiyaddiya.
HAR DU FÖR STORLEK I SKOR: 39-43
LÄSER DU FÖR BOK: tomorrow when the war began och någon diktsamling av bob hansson.
SKA DU GÖRA NU: äta tacos och sen kommer ida&emma hit.
HUR SKA DIN DRÖMKILLE/TJEJ VARA/SE UT: han får väl se ut bäst han vill. han får gärna se ut som johnny depp och heta det också.

gud vad jag älskar frågor! visst borde jag svara på 100 till? visst borde jag? visst älskar ni det här lika mycket som jag gör? oh, the boredomness.

för sverige vill ha det så

åh jikes, idag är jag så jävla A-R-G. damn. till följd av det ska jag enbart lyssna på arg musik inatt. mycket elgitarr, mycket hets, mycket skrik tack. var tvungen att gå runt ullungsfors när jag gick hem bara för att arga av mig. och det kan ha verkat som att jag skolkade imorse för att undvika 2½ timmes hål, men jag tänkte ju gå dit. fast när jag vaknade och klockan stod på 10.05 så tänkte jag "nej. fan. jag orkar verkligen inte" och sov en timme till. så nu har jag värsta dåliga samvetet för det också. gick ner till skolan och var där någon timme och när jag kom hem var det ingen här så det fick bli wokgrönsaker och kikärter lite sådär spontant till mat.

nu ska jag gå och dricka grönt té och rensa reklam och det är tur att jag bestämt mig för att inte ha något liv den här helgen för det är 125kg Fanskap den här veckan. fast 300kr sitter alltid fint på mitt bankkonto. och tur iallafall att jag är arg istället för ledsen/orolig/apatisk, för när jag är arg är jag åtminstone kreativ och när jag blir tillräckligt kreativ ska jag skriva två långa blogginlägg om homoadoption och transexualitet. "mest för att jag er inte tål"

emmmmm

emmmmm
bara för att emma är kvinnan hela dagen och för att jag gillar att få suspekta mms från henne sådär vid kvällningen. TALKING ABOUT TASTE.

och jag måste säga att jag älskar, inte gillar, ÄLSKAR när ni kommenterar. inte för att jag vet hur man besvarar kommentarer eller om man ens kan, men skoj är det. keep up the good work.

nu ska jag sätta i mig 2gram alvedon och sen ska jag sova.

you got your mother in a whirl, she's not sure if your a boy or a girl

-GÖK! vet du om att din dotter är en homosexuell man i en kvinnas kropp?!
-jasså, är hon det...

MEN LÅS DÅ

det är ju meningen att man ska känna sig lugn, avslappnad och spirituell av yoga.
jag känner mig enbart klumpig, stressad och allmänt osmidig.
fast jag har köpt titanic för 30kr och på lördag ska jag köpa en jättefin svart v-ringad&figursydd långklänning som jag ska ha på julafton, så då är ju den biffen kirrad åtminstone.
men plugg att göra:
läsa c.a 30 sidor i engelskaboken
läsa om amerikanska revolutione och skriva en sammanfattning
läsa på till naturkunskapsprovet
skriva på brev/förklaring/whatever på tyskan
alltså. jag orkar inte?

och jag är så sinnessjukt less på mig själv. ska nog ta på mig mysbyxor och gå och gömma mig under täcket och äta glass i någon timme. hoppas jag slipper prata alls ikväll för jag orkar inte med världen och världen orkar inte med mig.

he's trying to figure out if he's a girl or he's a boy

och varför i hela fridens dagar ser jag ut som en transvestit på skolfotot?

i keep my dick hanging out of my pants

tillbringa 8,5 timme i skolan är ju alltid skoj. fast dagens hjälte är fridas mamma som skjutsar mig till skolan nu när promenad känns som en alldeles för stor bedrift. sen fick jag se stinas nya lägenhet och vi provbakade chokladtårta, drack julmust och längtade till julafton. och jag tror att george bush faktiskt är kompis med usama bin laden. och jag tror att jag har kopiösa mängder att plugga. och jag tror att jag kommer att gifta mig med johnny depp en vacker dag.

ett av påståendena ovan är 100% sant. nu: komma ikapp engelska.

I ONLY BREATH BECAUSE I CAN

torsdagen innebar buss till gävle för att se en djupochsvårfjortår-teater. dostojevski och hej rolf lassgård. kom hem lite sent och kanske packade jag.
fredagen begav sig hotta slem-emma och najsa kajsa till sundsvall och idas vägbeskrivnining ägde sönder eniros. buss (fast inte TREAN!), seriös matlagning, partysugrör, filmtittning, lekparksgungor och nån som hette nåt med pan pizza? skön bäddsoffa och häftig bärbar dator.
lördagen var lika med shopping, julklappsletning, barbapappaaffärer, fika, brist på pengar, biotittande (vi var ensamma i hela salongen) och kanske var farväl faleknberg lite för mycket för mitt psyke just då. hej jag såg mig själv i filmen? och jag blev en pessimistisk insikt rikare. sen potatismos och främmande och dricklek som resulterade i för mycket ramlande och vinglande och isåkning och onda rumpor och snurrgunga. somnade i världens skönaste säng igen.
söndagen blev hemåkande i 6 timmar och bussömn, läsande, mackätande och mina vänner ida och emma är söta när de sover faktiskt. sen hem till ett iskallare edsbyn och reklamutdelning med stelfrusna händer och stelfrusna brevlådor i två timmar. bullätande och tedrickande och filmtittning på kvällen och oroligheter gjorde att jag somnade alldeles alldeles för sent. eller tidigt om man nu så vill.
idag skola, king fuck you, matlagning, försökt att plugga men det lönar sig inte och fika hos moster och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. hur ska man tolka det om man gör ett depressions-test och får 42 om 21-35 är minor to moderate depression, 36-53 är moderate to severe depression och 54+ är severe depression? hahaha, jag är nog bara lite ur gängorna. puss på er!

i don't sleep well at all

fast en fin grej med norrland på vintern är att man kan stå i en korsning vid världens ödsligaste motorväg, blicka ut över åker helt täckt med snö, förbanna månen som sitter där på himlen och är ful  och lyssna på ekot av kraset från isskorporna man just hoppat sönder.
eller är det bara sorgligt?

men en rolig grej ni måste testa när ni är hos tandläkaren är att när ni har den där saken som ska suga upp slem i munnen, testa att stänga munnen då! helt hysteriskt jäkla kul. nu: läsning.

'cause there's a freeze out bringing everyone down

och när jag ändå är i färd med att klaga (och delge er världens mest intrssanta utläggning om mina tänder) så kan jag säga att jag hatar alliansen idag (svårt att inte göra det men, eh). kom att tänka på idag att de ju förändrade lagen som skulle göra det möjligt för gymnasiesökande att söka på annan ort, även om linjen fanns på en statlig skola nära hemmet. och jag tänkte "åh! vad avundsjuk jag blir, men fan, grattis alla 91:or som kan slippa sina sketna, äckliga byar och istället kan flytta dit de vill, även om de inte har ambitioner att bli idrottsproffs eller vill gå typ IB" men så kommer fucking fredrik och bestämmer att "nej, i helvete heller, fuck you, NICHT!" och vips så kunde alla bara glömma sina förhoppningar. tack reinfeldt, jättebra, verkligen.

but we knew we were right and you were wrong

sämst att jag aldrig hinner sminka mig ens lite på morgonen. och jag hatar VG+. en normalt funtad människa tänker: "åh, fan vad bra jag är!" kajsa tänker: "dumhuvud, du är sämstsämstsämst". logik? tandläkaren sedan (ÅH! nu fick jag flashbacks från tiden när jag stina&jag skämtade om knähund och oklahomamördaren hos tandläkaren. HAHAHA!) och tandläkarbesöket resulterade i dessa konstateranden:
-jag har inte tappat alla mina mjölktänder än (JA! jag är 16! och JA! jag vet!) men kommer tappa en tand där ingen ny finns under. en ny tand kostar typ 13000 vilket folktandvården inte vill betala.
-mina tänder sitter alldeles för tätt och de orkar inte göra något åt det heller.
-jag fick fylla igen ett hål som jag fick när jag var 7 år gammal. när de fyllde i hålet skrek och grät jag i 2 timmar och de sa att fyllningen skulle hålla max 3 dagar. här sitter jag 9 år senare utan att ha behövt fylla den förrut?

slutsatserna man kan dra av detta är att:
-folktandvården/staten är sämst
-mina tänder är de fulaste och jobbigaste som finns
-jag är rädd för att gå till tandläkaren

när jag kom hem gjorde jag bulgur med linser och grönsaker och sedan dess har jag försökt läsa ut min svenska-bok i någon timme, uppbackad av litervis med té och jättemånga lime/vaniljkakor (som JAG bakat) har lyssnat på bad cash quartet hela kvällen och nu ska jag gå ut på promenix. sköt om er!


jag blir bara så less

http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,924917,00.html
alltså. OKEJ. om ni tjänar en helvetes massa pengar för det, då kan jag nästan förstå det. men ni som gör det för att uppnå status C-kändis och därmed får gå på nån micke bindefeldt-fest, och om ni får ha er feja på en löpsedel med texten "SKANDAL" eller "CHOCK" under eller bli fotad av se&hör under tennisveckan i båstad, ni är faktiskt bara patetiska. var har ni era fucking värderingar? varför inte ta plats på något annat sätt eller passa på att GÖRA någonting om ni får makten? fast ni gör det väl på ert eget lilla vis. tror ni väl.

helgbilder

jakmalin

jakcharl
bilder ifrån helgen bara. snodda av malin och charldarl. vet inte om jag får sno, säg till isåfall! creddar ju iallafall. och vilken tur att jag alltid är så HIMLA charmig. men m upphöjt i 2, det blir ju pasta!

svinto007

emma är min äldsta vän (hon är inte äldst fattar du väl, men den jag känt längst) emma och jag tänker jätte-likadant och emma är bland det omtänksammaste jag vet. och vi är så olika och så otroligt lika att det är knäppt. och när vi är tillsammans är vi bäst här och alla andra är lite sämre.

-men tänk de som sitter här på riktigt!
-ja, och är seriösa!
-mm.
-...
-HAHAHAHAHA!

internhumor, kära vänner. internhumor.
inte har jag pluggat en nanosekund på 9½ dag heller.
bara 35 skoldagar kvar till lovet. kom igen, vi kanske klarar det?

halleluja liksom

imorgon ska jag lyssna på bob hanssons radiogudtjänst i P1 klockan 11.00.
gör det du också.

[existentiell ångest pågår]

skrev jag någonting för sju timmar sen? jag minns knappt det. mitt psyke har iallafall mått sämst sen dess och jag tror (vet?) att alla hatar mig. var det 14 timmar sen jag&malin satt under våra jackor på mcdonalds och drack kaffe? va? ännu fler timmar sen jag vaknade upp på ett iskallt golv i en studentlägenhet och ville hem? kanske det. men hemma nu och duschad och upp-packad. litervis med blåbärsté och min kropp skriker efter sömn. jag tror kroppen ska få som kroppen vill. kropp måste för övrigt vara ett av de äckligaste orden som finns. natti.

iGod

http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html

jag ska fråga honom varför faan hann uppfann drycker och plugg-över-lovet.
båda två är lika mycket skitsaker.

where's my fucking submarine?

nu sitter jag här och värmer mig med mina kycklingnudlar med euroshoppar-svamp och min morot. sen väntar film och cashewnötter.försöker att tänka bort min köpångest. 2500:- på sammanlagt kanske 10 timmar. HEJA KAJSA! men för de pengarna har jag fått: födelsedagspresenter till 2 pers, 4st tröjor, 1 munkjacka, 1 par solglasögon, 1 pärlhalsband, 1 par strumpbyxor. men med tanke på att 4 av sakerna var på rea så är det ändå inte så bra. men trevlig malin-fika och vi köpte bögtröjor som vi ska ha imorgon och bara 19 kilo reklam den här veckan som redan är sorterad. maha!

och det är sjukt vad många snygga männskor det finns i muppsala!
det är nog det ställe i landet där det finns flest snygga människor per kvadratmeter.
nu ska jag lyssna på hockey.

my IRISH navigation skills are totally crap

bra dagar. buss sentsent på kvällen, möte vid bögringen, austin powers, kanelté, chokladcigg, sovmorgnar till tolv, träffa dessi, fika med josse och alex och sen sunes jul, öl och chokladbollebak i alex fina lägenhet, världens godaste kladdkaka, finsk 60tals-rock'n'roll, shopping, sova skavfötters med derhund, stringfika, sjunde himlen, träffa fru jenny och hatar vägen till centralen. sen spenderade jag 1 timme på ett pendeltåg proppfullt med människor vilket resulterade i andningssvårigheter och panik, men jag klarar mig och sen snöstorm i uppsala, men nu sitter jag vid en dator igen och är chokladsugen och madrassen är halvuppblåst för annars ramlar jag ner.
where's my fucking submarine?
oh, i'm looking for me leopard
rytmimunarytrytmimunaryt
leva's polka
i like your pants
mango biscuits


imorgon lek med sötbög och försöka hitta fina klänningen på h&m+födelsedagspresenter.
saknar utvalda människor hemifrån. fast jag älskar lov. ja helvete, vad jag älskar lov.
puss på människorna!