Festi-Valborg

Idag är det Valborgsmässoafton och några kommer få huset uppeldat av raketer och en massa hundar kommer bli livrädda och några minors kommer få åka och magpumpas efter deras första HB-fylla. Känns sådär...trevligt! Filade på studenttalet idag och kommer så behöva köpa vattenfast mascara eller något. Men skit i det nu, nu ska jag tagga till lite. Hörs!




  

"Jag tycker att barn är som små djur"

Okej, p-piller, kondomer, p-stav, plåster, sterilisering och spiraler är ju säkert jävligt effektiva, men världens bästa preventivmedel måste ju ändå vara tv-programmet Supernanny.


What bird's gonna fly!?

Blev en halv vinare i parken igår och pizza och häng, sverigekaka bjöds man också på. Lagom lodismåndag men saft vafan, Fick solklart MVG på projektarbetet och har bara tio arbeten/prov kvar tills jag får get outta tha beloved hellhole. Saft. Måste bara bestämma vad jag ska göra på sista april, three options will come down to one </upptagen_tjej_90_eller_inte>.

Känns rätt såhär va, mestadels:


To live and proser inside a gin & tonic

http://www.aftonbladet.se/matvin/article5000155.ab

Oooooh, myyyy, gooood!
ANNA, CHARLOTTE! ALLA SOM FÖRSTÅR! THIS IS THE COOLEST THING EVER!
Känns som att jag kommer hälsa på Anna och Ellen SNARAST när de flyttat till London.

Först fixade han himmel och hav

...and on the 8th day, God created the coffee machine in order to prevent all wars and he saw that it was gooooood. Om fler drack kaffe skulle det vara mindre jävelskap, känns det som. Hela mitt nervsystem befinner sig just nu i någon slags vibrerande, behaglig dvala - man är i FAS. Gaaaaahhh.

Inlämningsuppgiften i matte nu. Geografiska summor, hej&hå&party&let's kör. NU. Gå en sväng först kanske bara...

Non-alcoholic skavsårspluggo

Jag har inte fötter längre - jag har skavsår. Aj. Som. Fan. Men riktigt rolig helg faktiskt även om det inte gick så jävla jättebra kanske. Utöver det; life is pretty splendid. Förutom att den här veckan fram till åtminstone torsdag förmiddag ska tillägnas plugg. Plugg. Bara...plugg.

By the way:

Alcohol count (de senaste nio dagar): 3/4 folköl. GO ME!

Krig och hat

Efter att ha spenderat fyra somrar på festivalen Peace and love i Borlänge har jag nu insett att jag är för jävla gammal för sån't där. Jag tyckte det till och med förra året men nu är det dags för något nytt, roligare, det känns verkligen som om det kommer balla ur i år. Alla som åker dit är typ 92:or och typ varenda Edsbybo ska dit. Då får det fan va'. Ska vara att åka dit över dagen för att se Pete Doherty då. Ska väl vara det...


Helomvändning (vafan hände liksom?)

I helgen ska jag inte festa. I helgen ska jag inte ligga bakis i mysbyxor och käka chips och titta på Weeds. Inte stanna uppe till sex på morgonen och snacka skit. Inte sova till mitt på dagen, inte må illa, inte ha vare sig klänning, höga skor, smink, inte röka, inte dricka.

Det var typ tre år sedan jag tävlade i en sport. Jag har sportat större delen i mitt liv. Handboll, dans, friidrott, lite bandy, lite gymnastik. Jag har vunnit distriktsmedaljer i tresteg, slägga, vikt och kula, tro't eller ej, jag var fan riktigt bra, bland de bättre i Sverige i min årsgrupp. Sen kom the other, better (?) way of living, så att säga, emellan. I helgen ska jag på fotbollscup - och faktiskt spela (eller vad man nu ska kalla det jag gör). Det känns faktiskt...sådär bra på något sätt. Skitläskigt och skitsvårt, men kul!


Blev jag nästa Stevie och börja spela i Liverpool FC skulle nog Gök äntligen bli stolt.

Drink, gamble and hump!

Hilarious. Say no more. Dör lite här.



Men vem fan bryr sig liksom

Igår kväll blev det stand up comedy hela kvällen, kul fan, måste vara ultimata jobbet. Tittat på fim mest hela dagen idag, Virgin Suicides bland annat, kommer fan aldrig få nog av den filmen. En timmes promenixande och 1,5 timme fotboll i Alfta och nu ska jag iväg och jobba lite i två timmar sedan SÖMN. Imorgon - skola! I 52 dagar till. HEEEEEEH! Tur att jag pluggat igen allting under lovet...haha, NOOOT!

Måste dock säga att snubben som haft en gran i lungan i typ fjorton år var det roligaste på länge. Hörs.

En lördag

Jag kan tydligen det där med att bli puttinuttig som fan på fyllan. Vem hade kunnat anat det liksom. Men det bjur jag på! Idag har jag läst ut Låt den rätte komma in och ätit som fan och nu ska jag sno bilen och åka...nånstans.

Love's not a competition (but I'm winning)

Kvällen var typ bäst. Fotbollslaget var här och det var riktigt nice, musik och sprit och gå ut. Jag sjöng fyra låtar förskräcklig karaoke på den lokala puben, crazy klänning och hade skor med elva centimeter klack. Ändå går jag hem en halvtimme innan den stänger, vinglar ner i källaren. För trots allt jävla jävelskap han & jag åstadkommit varandra så ligger det ju där, det jag gillar mer än någonting annat som går i ett par skor. Det jag gillar mest. För det ska ju vara så, var sig någon eller något vill någonting annat. Så ska det vara, än så länge.

God natt.

Sådär skönt

Nu är det sådär skönt. Man har valt kläder, sminkat sig nästan färdigt, det dröjer en halvtimme innan den första beräknas komma. Jag slevar i mig ärter och potatisklyftor med örtaromat (vad vore the living utan örtaromat?). Försöker städa upp alla kläder som ligger utspridda på golvet och försöker få ordning på hårhelvetet. Ska ta första glaset vin snart och fyra igång vattenpipan och lyssnar på den obligatoriska för-blaningen, CSS, Florence Valentin, Fabienne delsol, The Strokes och Nacy Sinatra. Det är sådär...skönt.

Drink up, me hearties, yoho!

Vill grina av ilska. Jävla retard-idioter, jag är SÅ. JÄVLA. ARG! Detta är så extremt idiotiskt att det är verkligen otroligt. Det här är så fel att jag inte kan börja säga hur fel det är och ni som tycker tvärtom måste tänka om för ni tänker fel. Okej? Ja, bra så.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4927256.ab



We don't need no education (vilken OTROLIG orignell rubrik i dessa da'r)

Medan några av er precis vaknat har jag redan varit uppe i sju timmar, jäjämän! Jag har käkat frulle, jobbat, promenerat, gjort lunch och nu har jag suttit här i en timme och funderat på om jag ska plugga eller inte. Verkar bli tyska, lingvistik eller professionellt skrivande, antagligen det förstnämnda. Why not liksom, språk ska man tydligen ha nytta av. Ju. Fast jag ska ju inte plugga. Ju. För livet ska ju levas och det gör det inte i en ful skolsal...ju. Men för säkerhets skull alltså.

Fussball, fuldans och flyttönskan

Somnade klockan sex imorse, totalt omvändande, men okej. Körde hem bil och städade lite och hade allmänt low-life, blev som sagt Tranan igår som faktiskt var över förväntingarna. Jag har vaga minnen om att jag la mig på ett räcke vid dansgolvet, att jag tokdansade vid stången samt låtsas-juckade på en kille bakifrån (han såg extremt rädd ut). Party! Men som sagt, rolig kväll! Tränade fotboll ikväll också och kan therefor typ inte röra kroppen. Imorgon måste jag bestämma om jag ska plugga vidare eller inte också, sitter och tittar på utbildningar nu. Översättare? Beteendevetare? Socialantropolog? Utbildningar jag fundilurat på i massor med år nu, men hur välja? Grejen med Sverige är ju att det är så extremt värdelöst som land, finns inte en svensk stad jag vill bo i, alls. Hmm. Barcelona? Kambodja? Ryssland?

Doctor Jones, Jones, calling Doctor Jones

Tranan, sicket jäkla påhitt ändå. Leka sexig på en stång och tro att man är bästis med hela världen, the way of living, i alla fall för mig, ikväll. Bättre än det mesta annat, I had a laugh, så sorgligt och därför så roligt. Som Torsk på Tallinn fast i miniversion (VARJE HELG (för vissa, andra)).

Idag + igår var det släktträff med femkamp och hela kitet, hade Family Guy-afton med Änibänäni igårkväll och idag spelade jag fotboll och fick en smäll i skallen, satt ute mest hela dagen med släkten och fikade, sedan f-f-fezzzt. Så. Påsklov nu, "okej!". Hörs daaa.

Fällning

Angling. Trevligt. Sovit och ätit nu. Ser ut som en städtant på 60-talet men okej, det funkar. Känns som att det blir godnatt snart. "Okej!"


Yellow chick

Hade inget för mig igår så jag slängde i lite färg i håret. Blev typ gult. Passar ju bra såhär till påsken och allt.

All the world's a stage...

En av alla de saker jag stör mig så till den milda grad på är människor som lever på myten om sig själva. Jantelag är inte så jävla hett, okej, men i viss mån gillar jag den som fan. När människor sätter sig över, gör sig förmer, tror att andra bryr sig vad de pysslar med in i minsta detalj. När man inbillar sig att alla bryr sig, att man är någon slags verklighetens huvudrollsinnehavare i The Truman show - not the way to go. Självförtroende, självkänsla - mer än gärna, men i grund och botten är du varken över eller under än någon annan </moralkaka>. True story.

Sisådärja. Idag var det kattnamn och flytande diet-förslag till fil-Jossan i skolan, det var sköj. Köpte en negligé eller hur faen det stavas sen och nu har jag varit och tittat på fotbollsträning i regnet, mindrevärdeskomplexet är ett faktum. Vet inte vad som händer i helgen riktigt, säkert något skoj. Och idag fick jag en namnbricka! Så coooolt. Och ne, jag svär inte för att jag är arg utan för att vara häftig.

Eftersom jag låter så bitter kan jag avsluta med något trevlans för alla som inte är så smarta då. Jag är ju ändå nykär, Mvh / Töntig_tjej_90.


Too bad I don't have time for sorrows

Roligaste minnet från i lördags är när jag försöker slänga mig och göra "sälen" på bowlingbanan, det var inte så jävla lyckat.

Idag har jag ätit första kulglassen från Pelles och köpt en passa pretty grejer från Erikshjälpen. Har även köpt Vischan-dress och ett par fotbollsskor så nu finns det såattsäga ingen återvändo.

Sen måste inte alla, men alla kan väl försöka sluta bry sig så innehelveta mycket om skolan? Pliiiis? Gymnasiet är ett skämt, okej? Sedan jag slutade bry mig om skolan så mycket mår jag bättre än på länge och betyg = otyg. Take a chillpill, det är vårrrr! Ät en glass, ha kjol, vissla mycket och kör bil med vindrutan öppen med hög musik. Det ska jag göra sen, i alla fall.


Är det något jag samlar på så är det solglajjor och detta är vårens skörd. Hett.

Bowling och bara ben

Igår var det nästan sommarfeelings som bara den. Satt i solen och var sjuk och sov och läste Låt den rätte komma in och sedan var det fürferra och jag tappade ett glas och skar upp fingret sedan fyllebowlade vi och jag vann typ och sedan satt jag i en tom jaccuzzi och drack öl och sedan gick jag hem och sov typ. Fin och bra dag och Monk har sytt upp min jumpsuit nu så snart blire bara ben på byn och det är då fan på tiden.

Fucked in the head

Trött och sjuk. De senaste 30 timmarna har jag stått upp 15 (gnäll, gnäll). Vi fick in pengar idag och fick prata med lite trevligt & vettigt folk (TACK) och ikväll ska jag bara titta på Weeds och dricka en massa vatten och gnälla utav bara faan en stund. Sedan är det nog med det. Imorgon har jag lite grejer att fixa och sedan ska jag bli knökfull och ha en alldeles för kort klänning. Sån't behöver man också "ibland". (Och Änni, har typ slut på pengar så jag kunde inte ringa upp men min broder skulle fixa skorna, thanks for putting up with me though!) 

Köpte ett par crazy heta örhängen av Rebecka
Lindsmyr idag också. GAH!


Statement

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan också.

Now my feet won't touch the ground

Igår tränade jag fotboll och blev sjuk, fick helg och chillade runt lite. Idag har jag stått upp i åtta timmar och gjort lite korv med mos och sådant där så det är soft, men ont i fötterna då jag inte van, annat var det när man stod på fabriksgolv åtta timmar om dagen i två veckor (eller som mina parents som stått på samma jävla oergonomiska golv i 30 år, heh). Väldigt härligt idag faktiskt för de sopade bort en massa grus och sedan går jag bara runt i vårjacka och måååår. Imorgon ska vi presentera Vår Plats  på UF-mässan i Arenan och bland annat visa det svin-fina bildspel Josefin har gjort så är du typ i byn och inte har något för dig mellan 12 och 18 imorgon så glid ner på Ön och titta på företag och bli fadder för Vår Plats. En tjuga i månaden räcker. Det gör å andra sidan 3000 med! Ses där!

Vår Plats (DET ÄR ÖVER)

I typ 15 månader har jag, Josefin och Lina arbetat med vårat projektarbete, fadderverksamheten Vår Plats. Vi har gjort broschyrer, talat på kyrkor och möten, gjort utställning, sökt bidrag, kontaktat företag och utöver detta skrivit olika indviduella arbeten. Vi har samlat in pengar till Our Place, ett aidshem i Sydafrika och nu är det slut. Klockan är 03.42 och alldeles nyss skrev jag färdigt min projektrapport. Med loggbok och artikel är det ett arbete på 55 sidor som jag kommer att lämna in imorgon. Även om rapporten är värdelös är jag så lycklig att jag vill gråta och samtidigt grina av separationsångest, det måste vara såhär artister känner sig när de arbetat med en skiva hur länge som helst och sedan måste den helt plötsligt vara klar och de måste släppa den ifrån sig. Tack och lov kommer projektet leva vidare nästa år när Michaela, Matilda och Lisa i årskurs 2 tar över efter oss, TACK för det. Vilket jävla jobb vi gjort, kanske bästa projektarbetet ever om man får vara en drygjävel. Men ändå. Lite jobbigt. Men ändå. Så jävla skönt att jag ska sova i hela fyra timmar nu.