i doesn't feel like my home anymore

igår var det släkt i flera timmar med morotskaka&grejer. sen iskall promenad med emma hem.
idag har jag delat ut reklam, övningskört (jag körde om en traktor och mördade inga grodor!) och nu måste jag packa, för om 2½ timme sitter jag på bussen och sen blir det hufvudstaden till onsdag och sen blir det muppsala till lördag.och för en gångs skull ska jag ta med mig för mycket kläder istället för för lite. no more klädpanik, as we say in german.

ni anar inte hur jävla skönt det ska bli att komma härifrån.
men ha ett fint lov, darls!


THIS SONG IS NOT FOR YOU LOVERS

sovmorgon, hårklippning (lite ego att ta med sig en bild på sig själv?), intressant samhälle (bästa läraren, JA), datorkunskap-presentation, afrikamöte, musik, sen bollnäs  och jag älskar åhléns klubbkvällar. 200kr rabatt på jackan och jag köpte amelie från montmarte på dvd för 49 kronor. KARLEK! nu senast: pannkakor med glass och kanel. snart kanske Du blir vad du äter? håret fint iaf. tack vare emelie. hon är liksom the best hairdresser ever.

jag vill se lite sol.
det här kolmörkret kommer ta kol på mig.
och inom en mkt snar framtid blir jag förkyld.

and waiting for this long winter to end

det snöade igår kväll. hej äckelvinter! vi ska nog få ett hemskt jävla halvår tillsammans du&jag!
men nej, jag är pepp&allt är bra faktiskt. förutom att allt jag skrev på tyskan raderades? och jag orkar aldrig plugga hemma, so let's fuck that. tvåtvåtvå dagar kvar och sin lovlovlov!
och mihi, jag (L) att träna! älskar att känna hur man blir starkare. typ i somras kunde jag knappt cykla alla backar hem utan att bli helt slut och nu är det liksom no biggie! och känslan efteråt när man varit helt slut och får cykla hem och duscha och äta. i övrigt har dagen varit fryst cykellås, skola & gräddkaffechokladsoppkokning&bebislek hos moster.
nu ska jag hitta bilder som jag kan visa frisören imorgon och ikväll väljer jag bort top model till fördel för lost. baha!

och förresten; all read and no comments makes kajsa a dull boy!

skitliv

det är dom där dagarna när man kommer hem klockan nio på grund av försenad buss och man måste cykla upp för alla backar i regn, med dyngsura vantar och en 15-kilos träningstrunk som tynger ner axlarna och allt är blött, mörkt och höst, som man funderar på om man verkligen orkar längre eller inte. bfast planerade stockholms-resor och mammas mirakel-té kan lösa det mesta.

och om man fryser pepsi smakar det exakt som igloo-glass.


would you rather be dead than fat?

det funkar inte att lägga in videoklipp, men jag tycker att alla ska klicka och se denna:

http://www.youtube.com/watch?v=O8Ny8mSWuqQ

för vissa grejer hon säger är väldigt tänkvärda och det rör om i hjärnan lite.
jag kan bara föreställa mig vilket helvete det är. jag var aldrig nere på botten av helvetet men jag var fram där och nosade men insåg väl att det inte var värt. och jag önskar bara att alla iallafall kunde sluta hata sig själva. för face it, du själv är den människa du med 100% säkerhet kommer att leva resten av ditt liv med, och om du älskar dig själv kommer ditt liv verkligen inte bli perfekt, men det blir nog väldigt mycket enklare att leva då, tror du inte?
och vi människor är ju rätt dumma också. vi klagar och klagar på att modellindustrin bara visar anorektiska modeller, och att idealen är ouppnåeliga och att media hetsar oss att vara perfekta och yaddayaddaya. men sen försöker vi ju lik förbannat uppnå de där idealen och lik förbannat sätter vi fingrarna i halsen och spyr upp allt vi ätit och vi försöker lik förbannat se ut och vara som de där människorna som faktiskt inte är äkta. kan vi inte bara vända dem ryggen och ge fan i dem istället? snälla?

inte på något sätt arg på dessa människor, verkligen inte. och jag vet att en ätstörning sällan har med just utseendet att göra, men båda dessa saker är så jävlajävlajävla synd.

HEJ DUBBELMORAL-KÄRRING! nu ska jag åka till ida och titta på film. sköt om er.

det börjar visst bli höst

idag är en såndär regnig té-/disneyfilmer-/möblera om på rummet-/baka kladdkaka-/gå på promenad-höstdag.
igår var det firande av prebisarna sofia&elin vilket innebar god tårta, alla lovely tjejer och nått med wroom, psykiska sjukdomar och farfars byxor? trevlig kväll iallafall, och kerstintuss bjöd på kvällens citat: är den där killen rasist? han har ju en afrikansk flickvän därinne?

och dessutom: så taskigt att med förebrående blick säga till sin mamma, just efter att hon lyft en jävla cementkurka och fått ont i ryggen: du är inte 25 längre!

bruder

bruder

massa conggrattis till min bror som fyller 19 idag!

I would but you must wait 'til it gets dark

wawawa. börja 10.45 var rätt skönt, YA! matte, luncha med kusin, svenska, sjukgymnast, fika hos moster, 1 timmes spinning, erikshjälpen. sjukgymnasten idag fick kalla dit alla andra sjukgymnastrar så de fick titta på min axel. de såg lite förvånade ut när den hoppade ur led och jag kommer nog ha reumatism vid 30 års ålder säkert.
jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv som under det där spinning-passet och på erikshjälpen köpte jag kjol, vantar & draperi. nu är jag nydsuchad, och stina kommer hit snart och ser top model med mig, och jag har gjort en nyttig äppelpaj som står i köket.
"går det att göra nyttig äppelpaj :o?" tänker ni säkert.
öh. jafan. klart det går. jag är kajsa och kan göra nästan allt.
jag kommer bli någon väldigt lycklig mans hemmafru en vacker dag.
å andra sidan har jag ju sötbögen malin :p det är för övrigt hon som gjort den klockrena översättningen av "hundfan se inte så jävla ledsen ut";
helldog, don't look so fucking emo

puss.

money money money must be funny

vater kommer hem och sticker en femhundring under näsan på mig och säger "ta den här och köp något kul för". me goes like WHATTA? är det såhär det känns att vara rik? bryr jag mig alldeles för mycket om pengar? vem vill följa med mig och shoppa i helgen? travspelande är nog en bra sak trots allt.
MAHAHAHA!
nu: läsa någon av mina nylånade böcker;
mian lodalen - smulklubbens skamlösa systrar
alice munro - kärlek vänskap hat
bob hansson - helleluja liksom (innehållandes det underbara "we need fan every help we can get")

g'natt.

eller nä, dagens (gårdagens) citat av emma: "fast det spelar ju ingen roll för den var redan död"

oh yes, October

och en bra helg blev det.

fick slänga på mig fulklänning och fixa håret på en toalett i tierp och sen träffa starsister&simon i björklinge. himla tur att vi fick skjuts av malins vänner annars hade vi kanske sålt simon. fina människor, blåbärsvin, bra musik och munstycken och det var en bra fredagkväll som avslutades med att jag fick sova i världens kanske skönaste säng.

åka för tidigt på lördag men in till sveriges bästa stad iallafall. bakfyllekäk på mcd, austin powers-citat, string-fika, high fidelity, natt-té på världens bästa balkong och jag älskar den staden med människorna.

igår åka jag tunnel-pendel-upptåg-buss-tåg-buss i 7 timmar (fast jag åkte nästan gratis) och jag levde på choklad och pressbyrån-bröd. och sen reklam och sen kokosté med emma&ida.

idag har varit en sämst-dag. skola, läkarstationen, låna böcker, plugga. vater var snelhest och skjutsade mig till bollnäs så jag kunde powernapa i bilen. och min axel vill döda mig. och jag vill döda typ allting annat. SKITLIV


Knatten

-Håller du inte med, herr Hitlerhamster?
-Hilfe!

Hilfe är världens bästa tyska ord. Alltid!


Jag är den siste mohikanen

nein kajsa, plugga NU!
mm, snart.

idag har jag nästan frusit ihjäl kanske 5 gånger och så har jag tränat och varit ambitiös och skrivit på bussen i 1½ timme. och mitt rum blir finare än vad ditt rum antagligen är.
nej, okej, dryg, men jag är faktiskt orolig och vantrivs som fan och hatar titt som tätt, men hey jag är van.
drygaste idag var att när jag tog bussen hem efter 1½ timme så satt exakt samma människor kvar på exakt samma platser på exakt samma buss med exakt samma chaufför. only in norrland.

nu ska jag skriva världens mest ego-boostande artikel och sen ska jag packa.
tro mig när jag säger att det här blir en PRA helg. jag ska ha mohawk bland annat.

och älska att vater är så sjukt rädd om mig fast han aldrig vågar visa det.
han är fan precis som mig. jag blir skitförbannad istället för att bli ledsen/rädd/orolig.
på tal om det måste förtvivlad vara det sorgligaste ordet som finns.
TJING!


Is it always like this?

Nää, jävla helvete också.
När ska folk tröttna på att flyga in flygplan i skyskrapor?
Ni förstör jorden och ni förstör människor, era dumma jävla idioter.

The instinct of the blind insect who makes love to the flowerbed

Citatet från rubriken är från gårdagens låt och dagens låt och antagligen imorgon's låt.

Idag skola i 8 timmar och jag är nog kanske sämst på volleyboll och kanske skolkade jag lite halvt sådär och jag skrev om hela min engelskauppgift eftersom den första blev så jävla tråkig och intetsägande.
Nu har jag varit och tränat (det var ib-männskor där! alltid trevligt) och på bussen hem lyssnade jag faktiskt på kent för första gången på riktigt jävla länge. Det var mest bara...trist. Vilket det också varit det senaste året. Eh. Happ.

Och jag hatar det här förbannade jävla mörkret som kommit nu och som hade tänkt lägga sig som en kletig hinna över den här jävla byn i ett halvår nu. I december får det vara mörkt&vinter för min del, men resten av tiden får det gärna vara vår och sommar. Fast vinter har väl sin charm den också, I guess.

Nej, nu: blåbärsgröt!


"I look like a Bangkok hocker a sunday morning after the Navy has left town"

Halv filmkväll på Salem igår kväll. Kort, fast jag kanske var den enda som tyckte att filmen var bra? "I'm serious as an erection-problem"

Idag skolfoto och ni kan ju läsa rubriken för att lista ut på ett ungefär hur snygg jag var. NICHT.
Tänkte träna ikväll men hann komma till busshållsplatsen när jag insåg att jag hade glömt gymkortet.
Så jävla typiskt och jag blev så jävla less så jag gick runt Ullungen med Ziggy istället.
Nu middag och sen Simpsons eller kemi. Eh, svårt val. Nejmensåatte MVG på engelskabrevet ya?

Och Ida är dagens för jag blev så överraskad och glad över att träffa henne.

Och Edsbyn kanske är som vackrast på hösten? Inte sagt att det är vackert, men så bra det kan bli kanske?

Morfar is the shit

Stina och jag hyrde Saw II igår, så jag fick henne att sova över här.
Kajsa+skräckfilm=livrädd Kajsa. Men trevlig kväll, mhm.

Nu: reklam utdelad, avrapportering gjord, hårfärgen sitter i, grönskasbiff m. spaghetti&tsatziki nästan äten och snart nyduschad. Sen ska nog jag och ziggy ta en promenix i skogen och sen blir det bulle, blåbärssaft och "Hoppsan jag är död" på altanen.
Och sen ska jag nog baka bröd. Eller kanske titta på Hide and seek?
Eller nej! Top model-maraton! ME LOVE!

I hårfärgnings-instruktionen står det förresten "5. skölj ut grundligt med varmt vatten 6. styla ditt hår som du vill"
eh. ursäkta mig garnier men NEJ, det är totalt omöjligt (iallafall för mig) att styla mitt hår som jag vill när det blir jättejättelent och jättejätteglansigt av eran jävla färgbevarande kräm. så jag bojkottar.

Och morfar är dagens hjälte.

puss!

I can wait until spring

Det känns som om jag kommer uppdatera här typ en gång i timmen resten av livet?
Plötsligt fick jag världens lust att skriva en essay om drömmar på engelska, översätta lite tyska och skriva om konservatismen. Bara sådär.

Sen kommer Stina och jag guessar att vi ska se film och sådär. Me like it.

Jag måste hitta en höstskiva också. Förra förra året var det nog Broder Daniel. Förra året var det The Cure. Jag hade tänkt mig typ kanske Thåström i år, men vet inte? Kanske ska se till att få ut min lön först?

Boredom Life Opinion Gabble Gibberish

BADAM!


mitt första blogg-inlägg, ya.
var det inte jag som lovade mig själv att aldrig blogga?
jo, tror nog det.

anyhow, antagligen kommer jag bara skriva om mina händelösa dagar här, så hoppas inte på politiska krönikor eller lösning på världsproblem och sådär. det är nice att skriva helt enkelt.
eller ja, rubriken säger väl det rätt bra den med.

vad gjort idag?
gick upp åtta efter 5 timmars sömn, frukost och sen cykel i spöregn.
buss till bollnäs, träna en timme, köpa finafina billiga skor och faktiskt plugga lite på bussen hem.
och jag åt varma mackor och massamassa mozzarella till lunch. manba fanvagott!
since jag är ensam hela helgen ser det ut som ett helvete, fast jag ska städa snart och plocka bort all reklam så kanske jag orkar plugga också? hällde just i mig glasskaffe så hey koffeinkick! kanske

glasskaffe

kall dubbel espresso
½dl mjölk
massa isbitar

mixa allt, häll i ett glas, ös över en jäkla massa oboy-glass, drick.