Jag är så jävla rolig

Kom på en liten ordvits när jag var ute och gick ikväll:
You're gonna realise that gonorrhea lies!

Ett fett mögel

Sitter kvar i skolan trots att jag slutat för tre timmar sedan. Det är meningen att jag ska skriva om tre ljuspunkter i mitt liv. Alla andra har säkerligen skrivit om sina djur, vänner, familj, hobbies, kyrkan et.c. Jag har skrivit om musik, second hand-shopping och frukost. What does that make me? En fet, innesluten musiklyssnare med gamla mögliga kläder? Bra där, Miss peoples' person!

Vill åka bort. Igen. Kambodja, Grekland, Barcelona, Moskva. Gah. Undrar vad som är värst? Att ha pengarna men inte ha tid eller kunna bestämma sig eller tvärtom? Att veta exakt vad man vill göra men man har inte medlen för att ta sig dit? Jag är ju precis tvärtom. Jag har ju alla medlen i världen att göra vad jag vill, om jag bara ville det. Känns som man kastar bort chansen i livet igång. Jag kan ju switcha med en malariasjuk unge i Centralafrika istället, han skulle säkert göra mer nytta i mitt ställe.

FAST NU ÄR DET HELG, CHEER UP EMO KIDS!

Sovdag

Och förresten, börja skola klockan halv tre är inte helt värdelöst.

Livet är en kamp, kampen är en höst

Sitter och tittar på folks sommarbilder som kommer såhär på efterkälken och jag vill bara springa tillbaka och göra om hela sommaren igen, fast njuta mer så jag kommer ihåg den nu i höst. Visst blir det nog en bra höst eftersom man ser ljuset i tunneln nu, men ändå. Typ åtta månader kvar tills det blir varmt, mm, kul! Och utanför och ovanpå springer det en massa ungar och skriker och jag är så glad att jag inte är barn längre. Det är ju faktiskt riktigt roligt att vara vuxen, men jag behöver bara bli 20 så är jag nöjd, då behöver jag aldrig bli ett år äldre. Kanske 25 om man ska sterilisera sig, men det är väl ett senare problem. "Man ska dö ung så sent som möjligt", har någon som motto. Dock ska jag överleva hösten genom att:

- Jobba, färga håret i ny färg, shoppa koftor, köpa tre nya téer, handla filmer med mitt nya kreditkort, pussas och kramas med folk jag tycker om, sticka en mörkturkos mössa, åka bort, dricka lite vin samt börja träna igen och få vadmuskler.

If I didn't know that, I'd lose it

"DET 'R KONTSIJT."

Why would you bother to hang around,
even for some time, now?
There will be others to frown upon,
if it turns you on...



Don't stop movin', baby, dance around!

Hmm, jag måste skriva talet och det vore nice med en hel natts sömn för en gångs skull, men vänta, vet ni vad vi gör? Hm...ja....hmm...vi kan väl kanske...jag vet inte, åka på Tranan? Så kände jag och min andra personlighet igår, och så blev det. Perfekt liksom. Eller också inte okej, vilket som.

Kill this compromise

Sitter här i raggsockor och en ful gammal munkjacka, höst är här for real. Dricker grön té (hälsotjej_90 for the win. Okej, kanske inte räknas med tanke på att jag åt massa chokladglass nyss, men whatev.) och skriver på talet jag ska hålla imorgon. Det ska vara menat till studenterna, trots att vi inte tar studenten förrän om - på pricken idag - nio månader. Nio månader, en helt okej tid. Man hinner bearbeta hela separations-ångest grejen och ändå tröttna på allt. Fick mitt VISA-kort idag (F-A-R-L-I-G-T) och igår körde jag ensam en massa mil och det är bara creepy, vuxet, fel. Men riktigt jävla roligt är det med.

JÄVLA FITTA

Jag behöver något att se framåt, det är så typiskt hösten. Skulle behövas en spelning, en resa, ett möte, vad som helst! Det enda nu som inte är typ fest här är...HÖGSKOLEPROVET? Och det ser jag inte ens fram emot. Jag måste åka bort innan Fritidskortet tar slut, och högklackat vill jag ha på¨mig. Eller så skulle man kanske ha klippt sig svinkort, köpt en klänning för tusen spänn, komma till skolan i tid, börja ett projekt, typ att sluta svära eller nåt...chockera helt enkelt.


Assez,
des rêves cassés
Assez,
un peu brisé
Assez, assez, assez, assez.

Min vän alkoholisten

Skräckpropaganda? Jag venne, men om man någonsin känner sig lite ur gängorna och för full vet man att hon alltid finns där, Though you should'nt try this at home, kids.

" en  annan fullegrej som är jobbig är att jag tror jag precis åt upp mina linser, fffaaaaaaaaan "

I'm a racing car passing by like Lady Godiva

Fem timmars sömn senare så blev jag skjutsad till Bollnäs och efter åtta hoppade jag i bilen. Råkade blinka fel, väntade för länge och körde in i trottoarkanten. Började fundera på när jag kan ta nästa uppkörning när hon säger, "ja, man får ta och gratulera till körkortet då". Log hela vägen hem och nu har jag bränt ner RACING SONGS 1 & 2. Hälit hälit.