"På tisdag ska jag flytta ut ur mig själv"

Har sovit fyra av de senaste 47 timmarna. Add to that tretton timmars jobb, supande, fotbollsträning, dans på Tranan och fan vetj jag. Jag vill ta semster från mig själv oc ijte bli ni vet, ja, den där. Jaja. Nu sk jag sov i alla fall. Puss vänner. hEJ.

Åååh tjejer, ni måste visa era bröst för att synas

Ett faktum för tillfället är att jag har noll jävla koll på dagarna och allt annat med i allmänhet. Slutade t.ex. jobba typ halv ett igår, kommer vara där 05.30 imorgon. Crazey. Det var inte meningen att jag skulle närvara vid mässan i helgen dock, ändå lyckades jag after-worka alla dagar trots 25 timmars jobb! Brollan var mest fest dock. Playwood i onsdags var miZit, så jävla nöjd med att bara sitta på en filt med shyssta peeps och bara fan älska mitt liv just då, många kan man ju dock bara garva åt, haha, herreminje. Sweet-ass candy. Någon dag, minns inte vilken eftersom jag som sagt har noll jävla, jaja, du fattar, var jag upp till skärgården och hälsade på Miriam och Simon också. Summa summarum: jag har inget liv, jag jobbar mest och käkar godis.

Ses.






Söndagströja nr.1

Sticky icky, but a fact

'Har du hört, dom tror vi klarar några dar,
att vi kanske har några få veckor kvar

Men hur skulle dom förstå?
Dom vet ingenting om oss'


Baby don't pet my dog and certainly don't mess with my birds or my bees

77 timmar kvar. Robyn klar för WOW. Säger som Lisa; kukballe. Ska träffa Miriam imorgon. Saknar Anna.

Puss:


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Har varit så oförskämt upptagen att jag inte haft tid alls att skriva i någon blogg.

Så, sedan sist har detta hänt:

Firade födelsedagsbarn: Två
Parkfrukostar/park-vindrickningar: Två
Konsumtion: Mat, öl, undies, bensin, pocketböcker, primer, RIKTIG coca cola(!!!, my new favourite addiction)
Locations: Bunkern, Borgen, Bollnäs, Järvsö, (H)orbaden.
Antal dagar med alkoholintag: Fyra
Jobbade timmar: Honken, 11. Starran, 22.
Dagar jag jobbat till efter 00.00: Tre. Lowlife.
Dagar jag haft after work efter klockan 00.00: Tre. Highlife!
Kronor lånade från sparkontot: ...
Timmar till lön: 95!


Är lite tveksam till rubriken? Jaja, det är så det känns i alla fall.

Whiskey in the jar

Ledighet, lagom fint det smakar i munnen ändå. Har varit på roadtrip i Dalarna och köpt fina outlet-saker i Falun på Lager 157; jeans, Koppartranströja och ett par preeeetty (dock alldeles för små, men, operation?) skor. Åkte till Bonden på kvällen och "The taliban and the tre svenska flicka" vann snabbfråga på snabbfråga och vi vann början till en bar, matchande t-shirts och massa annat. Värt! Alkoholen var billig men kvällen slutade rätt tidigt ändå. Fick även hoppa in och jobba på gamla, goda Honken en sväng (money, money, money, money...mooooney) och igår rockade vi till Kilafors och stampade i lera en stund, drack lite vin och käkade MaX. Har absolut inget av värde att skriva, ska åka upp till Borgen och snylta mat istället Ikväll ska vi fira allas vår Lisa a.k.a vinäcklet a.k.a the turkey a.k.a hon som fick brännmärken på insidan av låren av strippstången på Tranan. Wonderful! Får se vart vi hamnar men kul ska det bli! På söndag fyller även min kära childhood-friend Emma år, henne ska vi fira på söndag! Ledighet to go: 10 dagar! WOHO! HÖRS!


Kåt, glad och tacksam

Ja, vilken fest helgen erbjöd! Fotbollslaget skulle på Perssons pack och jag försökte se botten på flaskorna och stukade handleden, spridde kexsmulor över ett trapphus efter att ha ramlat ned för trappen där i och söp sedan omkull. Lika bra var väl kanske det. Moget, mycket moget när man är 19 år gammal måste jag säga. Naaaat. Har vägt upp det med att städa och skura golv, fixat lite backar till mina LP-skivor och installerat spelaren till vilket innebär att det mest spelas Friends of distinction, Johnny Cash, The Supremes och David Bowie i källaren nu. Har även läst som fan (bildad_tjej_90 *ler stort*) och idag har jag sprungit i typ 1,5 timme. Typ. Tjejmilen 2009, bring it on! Jag känner mig som titeln på detta inlägg, från en av Sveriges bättre filmer för er oklyftiga som inte förstod det. Lev väl och gå i frid!

Och:



Hörs!

ÅK PÅ PRÅK

Arbetsstatus: LEDIG I ÖVER TVÅ VECKOR! FÄST! STORHANDLING PÅ SYSTEMET! LÖN! GODNATT!