Every night is a masquerade

Jahaja. Här sitter jag nu i ett par kalsonger till underkläder och ser ut som Marilyn Manson i håret. Bra när man har laundry day OCH bad hair day på samma dag. Plus att man tänkte vara lite spexig till Halloween och sådär och färga håret och så går det käpprätt åt andra hållet istället. Nåja. Ikväll ska jag göra det jag gillar, gillar, gillar allra mest nämligen JOBBA!

Efter den här månaden får det fan räcka med maskerader på ett tag. Förra helgen var det mikrofonskalle och avslutningsfest som slutar med att båda lag står på borden och dansar till disco classics.

Som sagt.

Och den stora frågan nu är väl nu, kan man pull this off?


En maskerad som aldrig går ur tiden är ju den här, som fanns i livet några glansdagar förra året:



Absolut Vodka och Absolutely fabulous.
Återstår att se, blir väl antagligen katastrof.
Hej!

I was gonna lick your pussy too, but then I got high

Jahapp. Det var det, det. Sitter för tillfället på borgen vilket var väldigt länge sedan. Har inte suttit vid den här datorn på typ fem månader eller nåt. Lite höjdskillnad att sitta på borgen jämfört med bunkern, världens finaste lilla källare. Jag är som en Fritzl-dotter minus våldtäkterna och att jag bara är halvbra på att prata tyska. Fint är det. Typ på lördagsnätterna om man sitter vid datorn och spelar Tetris i godan ro och hör någon vråla "ÖÖÖH, PISSAAA!" så kan man stå i fönstergluggen och kolla när folk pissar vid containern. One of the glory things. Eller när pizzabagar-israelerna som bor vägg i vägg med sovrummet bråkar med varandra. En annan glory thing var att vi insåg att vi har en bastu i hallen igår! En riktigt bastu! Så inom en snar framtid blir det bastuparty i bunkern. Synd bara på alla äckliga djur som kryper in här, varenda gång man ska ta ett glas ur skåpen måste man försäkra sig om att det inte ligger en silverfisk eller en ihoptorkad spindel där. Fräscht, mumma, najs.

Så, hur ser mina dagar ut nu för tiden? Typ såhär:

10.30 - Vaknar. Överväger i några sekunder att gå upp. Somnar om.
12.00-12.30 - Går upp och knäpper på tv:n, tittar på Sjunde himlen/läser en bok och stickar på en mössa.
13.30 - Äter äggröra.
15.00 - Går på Centrum och fikar med någon trevlig kömpis och köper någon form av klädesplagg.
18.00 - Gymmar.
20.00 - Kommer hem och äter.
20.00-03.00 - Någon form av gråzon men antagligen stickar jag och kollar på serier/film.

Slutsatsen man kan dra av detta är att jag måste skaffa mig ett jobb och även klippa mig som jag inte gjort på över 4,5 månad. Samt försöka få någon att ge mig timlön för att sticka mössor. Önskar innerligt att det vore ett heltidsjobb.

Klagar INTE dock! Ser de små ljuspunkterna i livet, som den lilla utopiska människa man är! Köpte en kalender för att hålla reda på mitt "liv" och hade möjlighet att köpa den allra minsta storleken (verkligen sjukt liten) av den enkla anledning att jag inte har något att fylla den med! Fick en ny film hemskickad som jag ska recensera. Köper lite garn via Tradera. Och kära lilla Anna var hemma in the big municipality of Ovanåker en sväng. Har saknat henne. OCH hon hade världens kanske snyggaste pälsjacka också. Varit på maskerad utklädd till After dark. Andreas gjorde succé som Lasse Flinckman och jag som Christer Lindarw. Missade Emelies 20-årsfest i helgen också eftersom jag finally fick jobba, så det var ju ett minus i socialt liv och ett plus i plånboken. Eeehh. Så vet ni det. Också.

Dock är ju ett av de saker som tillfredställer själen till max att jobba. Känslan av att jobba ihop sina egna pengar och kunna försörja sig själv är något jag eftersträvar och har gjort jävligt länge. Jag vill inte att någon jäkla kille eller förälder ska behöva skjuta till pengar för att jag ska kunna köpa det jag vill ha. Hade jag möjlighet skulle jag gärna jobba 10 timmar om dagen sju dagar i veckan. Money, money, money money....mooooney! Independent woman (i alla fall snart).

Jamie T blev inställt med också det var ju JÄVLIGT horigt. Hade sett fram emot det lagom jävla mycket och så får han ont i halsen. Får sluta suga så mycket KUK DÅ. Nejmen, det "får bli en annan gång". Helt enkelt. Fan.

Var en fin bit att åka på kryssning också. "Hang out" med Casper i Arvingarna, åka kundvagn i hyttkorridoren och komma hem med fyra liter sprit i bagaget. Fast hör och häpna: jag har i princip tröttnat på......wait for it...; alkoholen. Sant. Får helt enkelt hitta ett nytt intresse. Typ modelljärnvägar. Synd bara att följande inplanerade helger inte verkar innehålla typ ånglok utan snarare invigning av Likör 43-glasen.

Men nu, nu ska jag hålla käften.

Avslutar med en liten hitlerhälsning tillägnad Jossan. Signar ut, slut!