Live Update "The Anna and Charlie issue"

Hej hej. Sitter in tha hood hos champagneflaskan i Knivsta. Det ar tankt att jag ska halla en liveuppdatering under kvallen. Just nu sitter Anna i Charlies kna. Hahaha, sager Charlie, du har varit en stygg ficka i ar. Kvallen kommr antagligen sluta med att de har crazy animal sex har. Medan jag sitte pa carlies mac. Utan åäö. Ehe. Som jag märkte att det fanns...nu. Rätt hett. Charlie är popcornpopare, true story. Anna har en mobil i bh:n och nu kom kvinnan på den eminenta idén att vi ska ta en bild och lägga upp. Det låter som en br idé tycker jag. GOOOOOT NYYYYTT ÅÅÅÅÅÅÅR, PEEPS!

Nejmen skit i det då. Nu ska Charlotte prata. Vinvinvinvinvinvin,  hälsar Charlotte. Hon har inte mycket mer att sgs. HEJ




Red light indicates doors are secured

Nu städa. Sen sova. Sen Uppsala. Sen Stockholm. Sen hem igen. Sen skola. Sen studenten. Sen pension.

The botten is nådd.

Pretjafs

Och nu insåg jag: hittils har det inte skett några riktiga missöden den här julen! Förra året slog jag pappa så att han började blöda näsblod och på kvällen började det brinna i en gran. Vad kan gå åt helvete på 48 minuter?

You were handsome, you were pretty, Queen of New York City

En god jul, true my words! Klart det inte är samma grej som när man var liten kis, men det är ju ingenting nu för tiden. Jag har blivit godhjärtad och vuxen och tycker att det är mycket roligare att ge än att få. Ett steg i rätt riktning, jao! Efter 3½h sömn blev det frukost hos farmor, det var lungan. Hon spelade "Fairytale of New York" när jag klev innanför dörren. Halvsov mest och pimplade kaffe. Sen fick jag rota igenom hennes LP-samling och med mig hem fick jag en med George Baker Selection och "At San Quentin" med Johnny Cash. Äg. En timme chill i sängen med Sophie Zelmani i stereon och sen upp till mormor. Vi åt mer än man bör, checkade Kalle, garvade, tjattrade, allt sån't. Under den rätt barnförbjudna rimjulklapps-utdelningen uppstod problem, åh familjen.


Åsa: Ha! Kolla, Ulla rodnar hon!

Mormor: Hoho! Ja, om Ulla rodnar får då jag gå härifrån!


Mormor och morfar försöker lista ut vem ett visst paket tillhör. Jag har skrivit "To mah hoe, from ya biatch!" och vrålar "DET ÄR TILL STINA, GE PAKETET TILL HENNE!". Mormor försöker uttala och utbrister med japansk brytning "mahoe", medan vi måste förklara för övriga släkten att Stina är min hora och jag hennes bitch. Allt medan morfar kastar paketet åt sidan och muttrar att det är skrivet på "utrikiska".


Jag fick cash, choklad, Kalle och chokladfabriken (anar jag ett samband?), väska, sjal, "Den långa vägen tillbaka" av Luke Rhinehart, té, body butter, presentkort, julgranskulor, halsband, klänning, halsduk, duschcreme, yaddi yaddi, etc. Bra jul, fan. Nu ska jag sy på min nyårsklänning, den blir så NICE! Och god jul tillbaks till alla typ 20 pers som skickat god jul-sms, även om de kanske inte läser här. Men inga telefonpengar. Skitsamma. PuzZzZz!


Sugar, let's draw the line, now is the time to shine!

Känns som om sova vore en idé om det ska bli någon julefrid imorgon (idag?). Rummet luktar whiskey, jag har grus i ögonen och TTA - The new school i öronen. Har fått hem en helt underbar serie som Miriam tipsade mig om; "Skins", kan bara inte slita mig. En av huvudpersonerna är ungen i "Om en pojke". Dock har han vuxit upp nu och blivit hotter than a burning hell. Undrar om jag överlever frukost hos farmor och socialisering med släkten på fyra timmars sömn? Under har ju skett. Nu skulle jag kunna säga att jag sitter och tänker på alla de som inte får fira lika bra jul som jag imorgon. Som är fattiga, frusna och ensamma. Fast då skulle jag ju ljuga rakt av. Vrolijke Kerstmis!


Vi tittar upp, ner, överallt!

Jag undrar om det inte är fullmåne nu eller snart, har haft obehagligaste känslan i två dagar nu. Känns som att någon ska dö, att det ska bli krig eller att något annat hemskt ska hända. Inte för att jag tror på såna ockulta grejer, men det är ju alltid kul med förklaringar på saker och ting. Nåt trevligt med julen är ju iallafall att folk kommer hem. Hämtade bror igår, små skitungarna var här nyss och ikväll ska jag träffa Anna igen och byta julklappar. Inget plugg på 15 dagar, me likie. Nu blir det fira 19-åringskusin en liten stund. The botten is inte nådd, men...

..jag lär ju mig aldrig av mina misstag
Vilket ämne det är jag har en brist av
Varför går jag alltid över gränsen?
Min hjärna den står där brevid när det händer

Absentmindedness

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9146214151
Jag behöver verkligen få den här i julklapp. Helst med senilsnören så att jag inte tappar bort den eller glömmer den någonstans. Och just nu sitter jag och funderar på att bli medlem på Tankspriddas riksförbund, och så hittar jag den här: http://www.loc8tor.tk/ . En sån här grej har jag önskat mig sen jag...föddes. Jag måste ha den. GE MIG DÅ!

Promise to self:

Nu har jag lovat. På julaftonsmorgon ryker de. Äntligen.

image88

But he's got the worst taste in music...

Åh, om jag vore officiellt emo skulle jag kunna skriva en sån lång utläggning nu. Men i natt lyssnar jag bara på musik som är "vacker". Tur att det var en bra helg. Spionage, filminspelning där man trötsade dödskyla, matlagning, "PULL ZE STRINGS", oseriösa pepparkakshus, glöggkväll som urartade, overkill pepparkakshus, "PUT HIM ON ZE KART!", gråtskratt trots att man verkligen måste sova, barndoms-flashbacks (jeg kann ikke sove!!!) och ah. Imorse lyckades jag med konststycket att somna på tåget och därför vakna när det är påväg tillbaka till upplands väsby igen och jag slutar förvånas. När jag somnar inatt har jag sovit tre timmar av 41, gillar att jag har koll.

It's a new mother nature taking over!

Ibland köper jag LP-skivor på måfå, på gott och ont. Senast köpte jag två varav en med läskigt snyggt omslag, 'Bullets', men då jag alltid glömmer att titta efter repor så var den ett fatalt misstag. Dock fick jag ett litet guldkorn med istället; 'The friends of distinction - Whatever', även denna med galet snyggt cover. Den ska bli mitt soundtrack i vinter. That's what I'd like to call soul...bro'!

image87

Jag har kommit på en ny jul-ordvits

image86

JULMUST - it's a must!

A girl who does yog...i!

Jag har hittat världens godaste té. Jag skojar inte. Ett jul-té, som smakar GLÖGG! Det är inte svart, det luktar som en jäkla barndomsjulafton och är inte något värdelöst "bös"-té från typ Bönor & blad som kostar 40kr/hg. Det är så gott att jag vill gråta en skvätt eller två. Och jag brukar inte dela med mig av och tipsa om sån't jag verkligen tycker riktigt om eftersom jag vill hlla det för mig själv, eftersom det är MITTMITTMITT! Men nu ska jag vara givmild och dela med mig. Men det skiter väl ni fullständigt i.

image85

Ich bin jetzt zu Hause för tusen gubbar

Morfars-skjorta, bufféer hela da'n, madrassrammel, trasiga rullväsks-jul, förnedrande män-fast-i-80-talet-hånskratt, julklappshittning, glömda och värdefulla saker, köks-äckel, ta historien lite för långt varje gång, mysfikan, skitväder, kinesautografer, shoppingfötter, snooze, kusinmiddag och en blåmes med en videokamera på huvudet.

1295:- inkl. camping

Okej, ett låttips bara, jag har så tråkigt ikväll; Echo and the Bunnymen - The killing moon.

Och också, roligaste på ett tag:
http://www.sloganizer.net/en/ , eller vad sägs om:

«Who wouldn't fight for Kajsa?» «Kajsa for everyone.» eller «It's time to think about Kajsa.» ?
Det här kommer bli den nya grejen som alla lägger upp på sina bilddagböcker där man skriver något i stil med "'Sloganiz:a' 5 gånger så får du upp den slogan som gestaltar ditt liv!!!!". Typ.

Godnatt peeps and folks!


När heeeeela vääärlden står utanfööööör

Jag hittade precis en gammal skiva med mitt absoluta favoritband när jag var sex år gammal (tillsammans med Robyn, Nordman, Blondie och Spice Girls, såklart)! Så galet mycket barndoms-känsla, jag vill vara sex år och leka med tjockishästar i Emmas trädgård igen.



Go' jävla jul i den här jävla familjen!

image84    
                                       
Nu finns jag även som tomte. Det känns gött.

(Den som vet vilken film rubriken är ifrån är bäst (Ida får inte svara).)

Inte många som Lasse Kongo

Om man sitter i köket och läser tidningen, titttar upp på klockan, och inser att man börjar om 10 minuter och därför inte kommer att hinna i tid till lektionens början. Om man tycker att man bara stör då och att det inte är någon idé att gå dit över huvud taget eftersom man ändå skulle ha kommit för sent. Är man bara lat eller förbannat fjantig då?


It's a Tensta Thing

Detta blir ett real life-tråkinlägg. Allt för att slippa dra mitt ass någonstans härifrån och plugga. Motivation har jag för en gångs skull men ingen ork. Fick ett mail av Deon nyss där han sade att han tycker att det ska bli kul att se oss i vårat "other home in Africa" igen, det kändes bra. Min sista (?) novell ska handla om en hora och i helgen åker jag och kusinen till bror i Uppsala och shoppar julklappar och tare lungan, så att säga. Helgen efter blir en riktig Stockholms-helg, det var ett tag sen nu. Och sen kommer julen och hela den grejen som ett avbrott för att vi ska kunna få en sporre att bli smala till "Beach 2008" (som jag hatar det uttrycket) och för att se att vintern är ganska fin och inte bara isbana och snöstorm varje morgon när man går till skolan. Låter jag förbittrad? Det är jag inte, inte mer än vanligt. Nu ska jag återgå till Körkortsboken och Adam Tensta. Har inte kört bil på sju månader så mina planer på att ha körkort i september går nog i stöpet. Och Adam Tensta...ja, honom har jag inte kört en enda gång!

And we can sing just like our fathers

Fick nyss hem "Too-rye-ay" och den här låten blir banne mig aldrig dålig. Det här är bra skit!


It's a very, very mad world

När jag kom hem inatt hade jag fått mail av Deon.
Dimpho lever än. Talet jag ska hålla ikväll håller jag om henne och till henne.
Kom förbi en sväng och köp ett rött band ikväll så kanske hon kan få en målarbok eller nya vantar.
Och jag känner precis nu att det är det här jag vill hålla på med, det är det här jag vill göra.
Kan man inte få börja med projektarbetet nu?