Något i hästväg

Midsommar + födelsedag var nice. Laget mitt kom sist i femkampen, det regnade lite men vi grillade och hade mys. Fick även fina presenter, bland annat en fez (som döptes om till fez(t)en) och en dunk från "Hälsokällan på Stallgatan 8c". Vi dog fräckisar och drack vin och "pappa är så rynkig att varje gång han slår mamma kan han skriva "sorry" i pannan". Arton är väl inte något i hästväg med tanke på 20-årskrisen, men ändå, som Darling Anna skrev i ett sms: "Vad ska man säga? Det är hårt att vara vild, det är ännu hårdare att vara arton och vild!" Efter Jössebo var jag blåslagen med rivsår över hela kroppen och ja...det var en helt störd kväll, sinnes rolig!

Och ja, P&L var ju riktigt trevlans men jag börjar verkligen bli för gammal. Trots pressleg och 18 så missade ja några band, so to say. Gjorde åter igen misstaget att bonda lite för mycket med grannarna och spelade fyllefotboll så jag sträckte benen. Men hangouten var finast. Ellen bjöd oss på tacos hemma hos henne, Charlotte gjorde succé med champagnedräkten, Anna var sweetest när hon vaknade upp på morgonen (HAPPY CAMPER!) och alla andra sköna människor man träffat. Interniteterna har haglat som vanligt och de sades som vanligt mest av En enkel arbetargrabb från Knivsta. Jag fick ugglebrännan efter att ha spenderat fem dagar i solglasögon (det är för din egen skull Hampus, det är för att du inte ska drunka i hennes ögon), och NJA, skulle jag vilja säga. Kommer nog ladda upp bilder på Bilddagboken nästa vecka, eller fan vet jag. Vi träffade Petter och han signade min finaste väska så nu är den förstörd, jag slog av hjärnbalken på en Parlino-gubbe och av allt för många människor blir/blev jag kallad slampa. Förstår ingenting. Eller va? Eller jag vet inte? Var dock partybangare från doom och i ett dimmigt tillstånd beställde jag en biljett hem och åkte hem igår istället, sen gick jag och Stina på Bonden och blev bjudna på kaffe. 

Om typ en vecka börjar jag jobba och det blir rätt, ja, välbehövligt om man säger så. Ipoden skulle ju beställas också ja. Är sjuk så nu ska jag titta på gamla South Park-avsnitt och ladda ner Kristian Anttilas nya. Han är killen, jämt!

Ååååååkej

Hemkommen från Sthlm + Uppsale och det var nice. Blev addicted to Guitar Hero när vi var hos Sebbe och så drack vi för mycket kaffe på String och allt det där. I Uppsale var vi mest sjuka och tittade på Scrubs. Och gick till ICA. Men här är det crisis. Minst 20 pers på midsommarfest i trädgården och jag har inte gjort någon tipsrunda än, vet inte ens vad man har för frågor på en sådan. Men jag köpte ett till djurhalsband igår, nu har jag fem, det är så att säga något i hästväg (höhöhö). Tänker inte titta på matchen som börjar snart heller, ska baka ciabatta. Och komma på 12 frågor. Måste även hitta klänning, jobba, hitta tält, köpa en iPod, fixa nätverkskort, städa rummet, rita campflagga samt försöka lista ut om det är tekniskt möjligt att rakpermanenta håret. MEN DE É LUNCH!

In the morning, where does all the pain go?

Jag har permanentat håret. Jag ser ut som en fucking pudel. Om något inte är okej så är det här inte okej. Efter i morgon har jag gått upp kvart över fem i tre dagar för att ägna mig åt något så simpelt som körlektioner. Make Up Store hade utförsäljning i Gävle idag, damnit, men jag fick ändå träffa bröds. Och jag tog första doppet med andra fina vänner tidigare. Och jag fick höra "Carry on up the morning" live kväll. Okej, via telefon, men whatever, Hultsfred har faktiskt aldrig lockat mig, men det lät riktigt nice. Och ändå drar man sig mot Borlänge stad om 1,5 vecka, likt förbannat. För fjärde året i rad nu, och det här gången blir det faktiskt renodlat festande måndag - söndag. Herregud, min födelsedag som äger rum tre dagar innan måse ju firas propert. Och vem vet, kanske sista gången. Helt ärligt, vid 18 är man för gammal för festival, nästa år ska jag ju ta studenten och då är jag säkert inte barnslig nog att vakna upp på en camping som stinker av spya, California White och svett. Kommer inte orka leva på hårdbröd, mjukost och langos i flera dagar. Kommer inte kunna leva med tanken på att inte duscha ett endaste dugg på en hel vecka. Kommer inte känna friheten att kunna hångla med allt som rör sig, omfamna hela världen och vakna upp i H-E-L-T fel tält. Inte se ett litet band här, bonda med den där, dricka det här och göra det där. Så mogen kommer jag säkert bli.

Fyfan vad sorgligt, egentligen.

Det är som att vakna ur en sömn

Kan konstatera att när det kommer till olika communities och liknandes design är jag JÄVLIGT konservativ.

Ikväll tänkte jag att jag ENBART skulle råchilla. Bara sitta hemma och verkligen ta det lugnt, inte röra ett finger och plöja igenom SATC. Men så tar avsnitten slut och jag blir rastlös och inser att jag bara kan vara dum och vårdslös i två veckor till innan det ter sig smått patetiskt. Hjälpte inte ens att moster kom och drack rosé, jag drog på mig hippiebyxorna och checkade Stallgatan och Kyan. Några glimtar där kände jag mig "vild", det är den bästa känslan, det behövs lite mer äventyr i tillvaron nu. Och nog med freaksen, tack&bock. Ska skriva om frivillig barnlöshet innan sommaren är slut också.

"Hälsingland" på repeat för trehundraelfte gången nu.


12 små bebisar...

...har jag.
Och lika många trebokstäviga bevis.
Skit i det nu, nu ska jag bli full.

Ingen protest

Mormor är bäst.

Student, körlektion, kusinluncha, shopping och sedan fick jag höra hela historien om den manglade armen och mostern som stupade i elementet från "hon som faktiskt var där".

Sh-sh-sh-sh-shake!

Ett citat sammanfattar helgen: I wanna make love to you like a baby makes love to a candle.
Eller typ.

Uppsaladagar senaste dagarna, yepp. Grekisk middag, brors fina fina lägenhet, vattenpipa, shoppa onödigt, sola, Anna & Charlie på bryggan, livet på en liten liten pinne. Sen blir det så att man blir full och tåget är försenat och man vaknar upp i Vallsta och batteriet på mobil är nästan slut och en kusin och moster får åka dit och hämta en mitt i natten. Jobbade på lördag och sålde korv i Kygelvallen, det var något i hästväg. Igår solade jag hela dagen och läste 567 sidor i "Män som hatar kvinnor", fan vad spännande den är/var.

Idag, tre dagar före avslutningen är jag KLAR MED TVÅAN! Somliga har ETT ÅR KVAR!