Allt för att slippa skriva rapport

Är du...
mörkrädd: när jag är rädd för början blir jag ännu räddare när det är mörkt ,typ.
blyg: beror på vilka jag umgås med, men typ aldrig.
duktig på att måla: fuck no!
ofta trött: ganska ofta, men inte så mycket på sistone.
glad just nu: ah, som fan, det börjar ordna upp sig vetdu!
lång: väldigt. 1,80, biaaatch.

Har du...
kysst någon:
tro't eller ej, men det har jag!
syskon:  en storebruscha som jag gillar som fan.
badat i år: icke!
ätit glass idag: inte det heller.
opererats någon gång: ja,men skit i det nu.
sagt att du älskar någon idag: jäpp, typ varje dag.
kramat någon i dag: mm, flera stycken faktiskt.
varit ledsen idag: inte på en fläck faktiskt.

Vem...
älskar du: min stora släkt och mina vänner
kan du alltid lita på: de som hängt med längst.
såg du senast: hank von helvete, på youtube.
fick du senast sms av: Ica
var du senast med: min klass, typ.
skrev senast till dig på msn:  jossan
tog du senast kort på: stina tror jag.
saknade du senast: anna, emelie, moa och miriam.
vill du slå: alla, gillar att slåss, men bara om de slåss tillbaks.
har du roligast med: happy campers, partypeoples, retards och andra likasinnade.
pratade du senast i telefon med: Ica, han skulle sno min cykel.

Bögsex är det nya lebbsex

Satt och pratade livet och framtiden (Framtiden?????) lite löst sådär som man gör på lunchen typ jämt nu för tiden igår. Jag och Lisa kom fram till hur jävla lurad man är egentligen. Man går i dagis och de säger "var duktiga barn för snart börjar ni skolan". Man börjar lågstadiet och man får höra att "ni måste kunna skriva, läsa och räkna, annars får ni det svårt i mellanstadiet sedan!". Börjar mellanstadiet och man får höra att man ska anstränga sig så mycket det går för snart börjar högstadiet och då får man betyg. Börjar högstadiet och nu jävlar är det allvar för sedan ska man börja gymnasiet och då måste man välja för resten av sitt liv. Man börjar gymnasiet och får höra att man måste prestera som fan annars får man gå en sugig högskoleutbildning. Man hoppar på högskolan och får hör att man ska göra bra ifrån sig annars får man ett dåligt jobb. Börjar jobba  - måste få bra pension. Går i pension - polarisarna smälter, man får alzheimers och sedan dör man. Peppen är inte på topp såhär inför studenten.

Appropå rubriken så är det bara så det är. Bögsex är som jeansleggings fast hett-t-t-t!


That's what I say and I just said it

Idag har jag skinnjacka och mina Dr Martens-killerboots med stålhätta, är lite sur, vill ha en Lucky Strike och lyssnar på den här låten. Det är en sådan dag idag - rätt skönt faktiskt.



Är vi mer än bara vänner!?

Helgen snart slut och det är jag med; slut, men så jäkla tillfreds med livet (Y). Jossan och Lizzie kom till bunkern i fredags och tittade på SATC och käkade fruktsallad, snackade skit om folk och garvade typ. Najs.

Upp på lördagen för högskoleprov 09.00-16.00. Kändes faktiskt sämre än förra året men damn, det gick bättre, kul sådär. Jag och Ica fick exakt samma poäng, what are the odds of that? Igår kväll var jag i Vischen och stod i garderoben och blev åter igen kär i Casper Janebrink, prrr!

Kom hem mitt i natten och såg att jag vunnit en mucho fin klänning på Tradera och sedan sov jag och idag har jag jobbat på gamla goda Honken och det var segt som bara den. Sitter på Borgen nu och ska gå upp och fira mormor sedan dissar jag fotbollsträning för plugg. Jävligt kåt är jag också.

Imorgon ska jag provjobba på ett helt nytt ställa, nervous som bara fan, men ja, det blir kul!


90-talets bästa jävla låt.

För vi ska ta studenten

Dör lite. Fick ett mail av naturlärare Hilli om vårens planering. Till detta bifogade hon en bild på olika ben i kroppen och spejsade upp det hela med att kröna skelettmodellen med en liten studdemössa. Så jävla parthey.


Note to self:

Måste köpa ett knallgult nagellack.

Sicken jävla dag

Ja jävlar. Efter knapp sömn gick jag till skolan två timmar tidigare än start idag (när hände det senast? Aldrig?) och pluggade projekt. Hade skola och satt hos The Bab med matte hela lunchen. SYO-möte efter skolan och är nu nyss hemkommen från boxercise på IP och utomträning i Alfta, asroligt faktiskt. Dock är det enda jag ätit det senaste halvdygnet tre bananer. Så nu ska jag ge mig själv en klapp på axeln, för vem skulle annars göra det liksom? Inga våfflor får man idag heller.

DOCK FICK VI VÅRA STUDENTMÖSSOR IDAG! 77 DAGAR KVAR TILL STUD -09, I feel sorry for all of ya who won't be there! TAGGA!!!


Sådär ser min ut, fast den står det ju såklarre "Kajsa - Sp3" på, men spela roland!

Don't say motherfucker, motherfucker!

Efter att jag duschade igår höll jag på att få svimanfall av trötthet eller nå't, däckade och sov i tretton timmar tror jag, satans skönt dock. Kom 2½ timme försent idag och sedan fixade jag och Emma present till Ida som fyller 19 idag. Käkade med dem och så, det var finne! Sitter med projektarbetesrapporten nu, lyssnar på Turbonegro och vill få den fan färdig. Jag träffar mina vänner alldeles för sällan för att jag ska vara nöjd, jag SAKNAR er, kapisch? Ni är bra, bäst. Appropå sådär.

Och den där med sten i glashus?

Ordvitsar är typ det bästa jag vet, det kanske några vet om, fan vet jag. Typ om en fackorganisation skulle ha en reklam som sa "GO FACK YOURSELFS" eller när man påpekar att julmust is a must samt när man sjunger "Nananananana, poke her face" och pekar en brud i fejjan i Lady Gagas landsplåga, det bara flödar liksom. Efter att Ica fyllde år har jag kunnat kallat honom för "golden oldie" vilket inte var allt för jävla uppskattat kanske. Tyckte då inte det inte var mer än rätt att han kunde kalla mig "finer minor". Kul humor. Hörs!


Gubb-skägg och underåriga kanintänder på buss till Uppsala (Y)

...så att det knullas i öronen


Don't do drugs - drugs are bad, mkay?


Bandy, bussar, bakfylla, barnkalas och BH:ar

Es war ein Kampf zu heute abstanden, weil ich gestern Tag getrunken war! Helt själv, på tyska, bara sådär. Tror bestämt de gamla ränderna sitter i, eller va? Det står i alla fall att det var en kamp att gå upp idag för igår var jag full. Åkte buss ganska mycket och drack som ba den på O'learys och sedan träffade jag Änni och sedan var det bandy och under den tiden sneade det ur som aldrig förr (även för mig, för en gångs skull, heeeeh) och det blev grin i en skogsdunge men tack och lov förlorade de så det som ut som det grinades på grund av matchen. Skönt. Det löste sig i alla fall för det gör det ju jämt. Åkte hem, bytte om, drack & dansade lite på Bonden men efter 16 timmars drickande fick jag ge upp, god forsaken sömn!

Idag har jag varit på barnkalas med massvis av barn, varit på Arenan och lyssnat på någon hemsk konferencier samt tränat fotboll. Typ det bästa man kan göra för att motverka bakfylla tror jag. Eller hur var det nu? De här veckan är det skärpning som gäller. Plugga bra, träna bra, sova bra, äta bra and I should also wear a bra. Hörs.

Sado-masochism och att köra styrfull

Monki har gjort linssoppa, så nu vet jag vad jag kan leva på resten av veckan, det är saft. Imorgon blir det SM för mig som passiv åskådare i Uppsala (allt för firandet), bror spelar SM i Lund och hoppas verkligen att de spöar skiten ur alla och hade jag varit lagd åt det hållet hade det säkert kunna bli S&M också, men nä. Idag har jag spelat Wii för första gången, handlat öl, lekt med Ammi och Urban Lurban och tagit ett snack med chefen min.

Jag har tagit fram psykeln också! Efter att jag cyklade packad nerför Borgenbackarna med Emma på pakethållaren i höstas och fick en spricka i armen och skrapade sönder ansiktet så har jag inte riktigt vågat mig på men finally går det fort fram igen! Psykeln = vår = hälit, va.


It's all happening!

Även om jag är ett fuckass som tydligen skapar fler problem än vad jag redan har, med flit är det sagt, så känns det ändå som om det händer saker nu. Man offrar en hel del saker man har sett fram emot för att göra det näst bästa, men det kanske lönar sig i längden? </kryptisk tjej>. Jag vet inte men det är väl fan värt ett försök i alla fall. Det lär väl bli nå't av en ändå, så småningom. Läskigt, men det värsta som kan hända är ju att jag blir förlamad/dum/ledsen, och ändå är väl inte det så jäkla farligt. MÖJLIGHETER, väfäään.


Ey yo för fasen, det löser sig. Nu ska jag käka pasta.

The Man

Killen var ett geni. Ju.


In the end, everything is a gag.
och
What do you want a meaning for? Life is a desire, not a meaning.
och
A tramp, a gentleman, a poet, a dreamer, a lonely fellow, always hopeful of romance and adventure.

From all the bitches the one I wannabe is music

Aja. Idag har jag pluggat som fan, klippt mig, hoppat in och jobbat en sväng, köpt finalbiljett, slått in en present och garvat åt en seagull who's a gogo-dancer. 86 dagar kvar till student-09 nu och imorgon får jag outfiten för dagen så då var det klart. Orkar inte ha ångest för arbetslösheten i höst, njuter av att det är sol till sent på eftermiddagen och varmt och att man kan gå skor utan fodring snart plus att jag har en ipod som inte är min som tar mig igenom dagen. Ångest har man ju så jävla mycket av ändå, så det räcker och blir över. Igår hittade jag dock en annons där de sökte personer som vill arbeta med mitt drömyrke - och jag kan inte söka. Så det sög ju lite, men skit i det! Hörs!

(Music is my beach house,
music is my hometown.
Music is my kingsize bed,
music' s where I meet my friends.
Music is my hot hot bath.
music is my hot hot sex,
music is my back rub,
my music is where i'd like you to touch.)

"SM-GUUUUUULD!"



Intelligensbegåvade, lite out of focus, tjejer på bandy med antingen cigg eller alkohol i högsta hugg.
Detta var alltså innan Änni stod med vintetran fastklistrad i handen, Charlotte drog på sig den ökända chapmagnedräkten och vi började skrika "PER HELLMYRS, JAG VILL FÖDA DINA BARN". All thumbs up.
Bild snodd av Challe.

Ett par leggings som är ett par jeans

Ännu en grej vi diskuterade:

Jag vet att det säkert är jätteskönt och mysigt och säkert jävligt hett och sådär, men - vafan är grejen med jeansleggings? Jag känner att detta plagg kommer bli explosionsartat i stil med typ svettbanden och truckerkepsarna för något år sedan eller vad sådana där hippieband runt skallen var i höstas.

/En som inte hänger med.

Every guy I sleep with says the same thing, "Lemme guess, you've got a rash on your ding-a-ling?"

I fredags tog vi Thorny's Volvo ner till Uppsala för att snacka lite engelska. Jag och Lizzie bodde hos bror och vi citerade Mean Girls, tittade på 'Syphilis girl' och undrade om det möjligtvis finns manskvinnor på bussarna mot Flogsta. Cambridge-prov i flera timmar på lördagen och sedan springa till O'learys där bussen tog mig och alla rödblåa bönder till Studenternas. Nog för att jag missade typ alla mål och till stor del var där för alkoholen så blir det alltså att åka tillbaka till Uppsala igen på lördag. Änni var där och Henke med samt Charlotte iförd champagneflaska-dräkten var där, den/hon gjorde succé om jag får säga det själv. Somnade i bussen på vägen hem, snodde godis och bangade Bonden för att däcka.

Tog oss i kragen, jag & Ica, och vandrade upp på Borgen imorse. Snodde blåbärssoppa och läste tidningar på altanen sen blev det att laga mat och nu ska jag tydligen plugga eftersom det tittas på bandy. Fotbollsträning ikväll och sedan ska jag fixa en studentoutfit. Pöss.



Gårdagens love of the life

90-talsmusiken in da soul, baby

För vår tripp och vårt test imorgon laddas det upp med 90-talsmusiken. Systrarna Graaf, Five, B*witched, S.O.A.P, Ricky Martin och Drömhus...ring any bell? Känns som ett bra sätt att tagga.


Kvalitetsmusicerande när det är som bäst. Och videon! Den innehåller ALLT! Sexiga, blonda syrror, spionage, pengar, female power, makt, porrfilmsmiljöer samt -utstyrslar och...HANDKLOVAR! Ja fifan vad de kunde back in tha days asså.

K-k-k... (för att jag inte har något liv)

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?
Kajsa
2. Ett ord på 4 bokstäver? Kaka
3. Flicknamn? Katitzi
4. Pojknamn? Kurt
5. Yrke? Kantor
6. Färg? Kobolotblå
7. Klädesplagg? Klänning
8. Mat? Kycklingnudlar
9. Sak i badrummet? Kuk
10. Plats/stad? Kiev
11. Orsak att vara sen? Kondylom
12. Något man skriker? KUKFITTA!
13. Film?
Kill Bill
14. Något man dricker? Kahlúa
15. Band?
KSMB
16. Djur? Kamel
17. Gatunamn?
Kyrkogatan
18. Bil? Kleinbus
19. Sång?
Kids
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Knulla


Englishwomen

En liten tanke jag har såhär efter en skön bandymatch, några järn innanför västen, ett stundande Bonden och ett sug efter nudlar är det här: Änni! Varför pratar vi alltid engelska med varandra? Vad fan är grejen?

We got koka-kola veins

Ungefär hela dagen har jag haft spränghuvudvärken från helvetes eldar och varit irriterad och arg på allt (don't take it personal). Jag har druckit vatten, gått en sväng, vilat, bla bla och alla husmorstips. Vet inte vad som är fel. Så står jag plötsligt öga mot öga med The Solution. Stirrar på min högt älskade espressomaskin medan hjärnan börjar arbeta...ah....ha! Har inte druckit kaffe på typ ett dygn men nu är begären stillade. Tack och lov att det finns en vara innehållande ett centralstimulant ämne lika beroendeframkallande som typ kokain - i svenska mataffärer!

Annars ligger jag efter i allt från relationer till mina fränder till arbeten och ekonomin. Och hur löser vi det? Vi åker ner till bandypuben och tar ett glas vin och en öl och ser på bandy. Varför löser vi det så? För att jag är så totalt jävla sämst. Puss!


Superstar! Where you from, how's it going?


 



Lily Allens cover på "Oh my god" av Kaiser Chiefs är ju kickass, men hittade precis en whole lot fucking bättre. Gillar när musik är som porr i öronen. Annars lyssnar jag mest på Foo Fighters, Babyshambles, Perssons pack och just Kaiser Chiefs just nu. Och ej att förglömma: 90-TALSMUSIKEN!!!!!! Sen är ju Lily Allen jävligt het också, nästan i klass med Agnes iförd guldpaljett-jumpsuit och Brooke Shields i The Blue Lagoon. Damn, I wish I was a lesbian...

Edsbyns IF

Klart det kan ifrågasättas hur pass insatt bandysupporter jag är, men just nu vill jag fan typ grina.

Den där om att bara skriva töntiga men ack så träffande låtcitat

If someone else comes
I'll just sit here listening to the drums

Previously, I never called it solitude

And probably you know all the dirty shows I've put on
Blunted and exhausted like anyone
Honestly, I tried to avoid it
Honestly.


Låten hörde jag sådär by the way live i Oslo en sommarkväll i en park år
2006 och det är bland de bästa musikrelaterade upplevelser jag haft.
Så fick jag med det också.

KÜSSEN VERBOTEN

Jani fuckers, så ere. Nu ska vi bli fulla. Det är lördag och jag har åkt släde. Jäpp.
Hörs daaaa!

You want to have me, since you find me handsome,
and I have to say I can understand that.
You give [me] presents, and clean for me,
and I think that I have it good with you.
But there's one thing that I can't stand,
your wet lips coming too close to me.



SCHLUTT!

Känns som jag är the Crazy 88 i Kill Bill I efter att The Bride är färdiga med dem. Har precis sovit i tolv timmar. Orkar inte. The lowest of lower low's liksom. Men så är det ju ett JÄVLA gnäll på mig med. Bli frisk! Ja, så, nuså! Mia Törnblom! Känner mig dock även som Håkans påse lakritsbåtar i Sunes Sommar; "schlutt!".

Note to self: become BOY TOY

Visst har någon sett den där reklamen för Activia? Någon yoghurt som ska vara bra för magen eller nåt och mormor'n som är det worst actor ever och bara "Den var ju riktigt god *ler*". Titta i början av den, och titta på ungen som sitter vid bordet och målar! Han ser ut som en evil midget, creepiest kid I ever saw.

Anyhow, riktig kärlek för en snål jävel är när det är 50% på alla kläder på Erikshjälpen, dock drogs betyget ned lite av det faktum att typ alla fina skor är i strl 37 och det funkar inte riktigt när man står 180 centimeter över marken, men skit i det. Dubbelvikt gick jag in, stönande (av magontet, något annat vore bara nasty) och jävlig. Efter att ha legat i fosterställning hela dagen och gnällt och trott att jag ska bli bruden i Alien som har en unpleasant surprise i magen var inte peppen på topp. Slutade dock med att jag gick hem med en svart skinnväska och en vit spetstop alá Madonna. 40 spänn, som hittat liksom - eller snarare bättre än hittat!


Strike me pink

Så det blev så till slut, kroppen strejkar totalt. Orkar inte. I'm done.

I'm just as "tired" as these bitches. Höhö.

TPB

Sitter och käkar gröt och lyssnar på TPB-rättegången och känner bara...herregud. Det känns typ som när äldre människor försöker förstå sig på internet eller "ungdomar" (hatar det ordet) över huvud taget. Borde man inte veta vad hela siten går ut på innan man ger sig in i rättegång? Jag förstår först och främst inte varför man lägger tid och ork på något sådant här simpelt när människor som blir våldtagna, rånade och mördade inte får en värdig rättegång (fast ja, den mördade får nog inte mycket till rättegång ändå, men ni fattar).

De pratar mycket om hur jävla mycket pengar folk har förlorat i och med fildelning och jag förstår inte riktigt sammanhanget. Jag kan tänka mig att skivbolagen förlorar lite cash, men de skiter jag fullständigt i, artisterna är väl ändå de viktiga right? I och med fildelning kan artisterna bli spridda som aldrig förr, de har en enorm möjlighet att nå ut till sina gamla som nya fans. Det förloras otroligt summor på skivor sägs det, men artisten i fråga blir mer erkänd, alltså fler spelningar, möjlighet att göra fler skivor, får fler nomineringar, et.c et.c. Jag har hundratals skivor på min hårddisk som jag egentligen bara skulle köpt en bråkdel av om fildelning inte funnits. Jag hade aldrig i livet haft råd att köpa allesammans för de få kronor jag äger. Jag laddar ned en skiva, lyssnar på den. Gillar jag den och vill stödja artisten - då vill jag självklart även ha skivan! Simple as that. Var skivor extremt mycket billigare innan fildelning kom än vad de är nu? Inte som jag minns det, rätta mig om jag har fel.

Timbuktu släppte sin senaste skiva via TPB och är för fildelning. I år var han grammisnominerad för Årets album, Årets liveakt samt Årets manliga artist. Han turnerade även utav bara fan till exempel. Ändå väljer han att realeasa sin skiva på just Pirate Bay? Konstigt. Skulle kunna skriva lite mer om det här och bitcha men det skiter väl ni i och nu ska jag till skolan. Puss!


Förstår inte varför alla klagar på piraterna. Mmmmmm.....

I fly like paper, get high like planes

Jag vet att det tjatats utav bara fan, men jag måste bara säga: Slumdog Millionaire. Vilken sjuhelvetes otrolig jävla film. Hur den är gjord det är helt...fantastiskt. Är inte insatt i något sådant i den över huvud taget men bildspråket, färgerna, jag är mållös. Kom på det nyss när mp3:n slumpade fram Paper planes med M.I.A och även om den låten är uttjatad som fan och kanske egentligen inte passade in så...jo.


"Livet" rimmar på "överdrivet"