Skjut mig snart?

Jahaja. Kan väl börja med att säga att första veckan som arbetslös inte är så jävla farlig, alls. Fått jobba lite (dålig arbetslöshet där) och helt enkelt försökt hålla mig sysselsatt hela tiden för att slippa ångesten som följer när man har tråkigt. Trots att det kanske är meningen att man ska lära sig att chill the fuck down de följande veckorna så fan inte än. Though I feel it coming...

Idag har jag en text publicerad på UM igen, för första gången på typ tokigt jävla länge så jag tänkte smygreklamera lite för den här. Jag skriver som en tönt men skit samma (självförtroende (L)). Ikväll ska jag leka student I Gävle hade jag tänkt sedan drar vi till Stockholm och går på festival (fixade precis ackreditering, score whore and tjut prostitute!). Känns dock lite halvfarligt med tanke på vad som komma skall på söndag. The battle of the bitches, livets slut; Tjejmilen 2009. Uppladdningen har varit obefintlig och där ska jag strutta runt som en jävla idiot på Djurgården. Kul. Efter det är det tänkt att jag ska få en slags revelation och bli en såndär renlevnadsmänniska som lever på adrenalinet av mina springrundor, slutar röka och dricka, inte låter någon dag gå förbi som jag enbart spenderar i en soffa och tar itu med allt i tid. That will like totally happen.

Nä, här kommer en bild från en bil från i onsdags. Det var en bra kväll.


Hometown glory







Låtar jag haft på repeat i typ tre timmar nu.
Så beställe jag precis en Motelklänning som var på superduperjävla-rea. Bewzigt.

Upp på sociala och ner på systemet

Vaddå, har jag en blogg eller? Mitt liv är så jävla ointressant så det finns liksom inte mycket att skriva om. För tjugo minuter sen jobbade jag mitt sista pass för "sommaren" och är därmed "mellan två jobb". Fick dock reda på nyss att jag eventuellt har ett till extrajobb så det vore ju saft. Jag tänker in i det sista försöka hålla mig från Arbetsförmedlingen för det känns som att det fanskapet tar mer än vad det ger. Får väl börja hora eller plocka bär eller putsa skor eller nå't i den stilen som alla kidz from tha h00d gör. Vad jag ska göra nu för tiden är antagligen att läsa jävligt mycket, gjorde en stor beställning på CDON igår och plöjer igenom sista HP. Börja gymma hade jag tänkt. Börja skriva för UM igen. Allt som jag inte haft tid med i typ tre år. Först ska det "firas" imorgon att man är arbetslös och att vänner flyttar. Firar och firar, men ja, det är sorgligt men vinet kostar 25 spänn glaset så kalla't vad fan du vill. Det som stör mig är att jag vet så mycket jag skulle vilja göra just nu men jag tar liksom bara inte tag i det, lat som jag är. Nä, nu vill jag BARA MÅ och umgås med folk jag inte hunnit med.

PuZizar & krämissar!

/kajsa_girl_90

WÖHÖUHÖÖWÖHÖUHÖÖÖ!

Till alla er som inte trodde att jag kunde bli en jobbigare jävel än vad jag redan är: you've seen nuthin' yet.
Idag köpte jag en megafon!

SJÄLVKÄNSLA NU!

Dagens bästa:
- träningen, lovely, faktiskt!
- vi hamnade över strecket i serien!
- var snäll fyndade en assnygg gammal piké!
- skägget har vridit knäet ur led men hoppar på kryckor än och haltar därför inte sådär osexigt!
- mat och öl på bonden!
- sista harry potter. ärligt, trodde inte det, men så jävla bra!
- min stortånagel lossnade precis, IT'S ABOUT FUCKING TIME!
- har inte suttit på akuten i fyra timmar. unlike yesterday!
- har choklad i min ägo!
- lönespecifikation!!!!!

Ja, där kan man se och lära, att uppskatta de små jävla tingen i vardagen, tänk en så positiv och upplyftande inställning det ger!

/Mia Törnblom 2.0



Var glá, ungjävlar!

15 - 24, that's my number

Hur mycket livsglädje samlar man inte på sig när man sitter här, pigg och jävlig och tänker på att klockan ringer om fyra timmar och då ska jag upp och jobba i 9½ timme. Hur ska jag orka? Kommer jag kunna sova? Jävla faan. Så slänger jag en sista titt på schemat innan jag kastar skallen på kudden och ser "Kajsa: 15 - 24,15". Känns som jag snarare kommer sitta uppe minst fyra timmar till. SCORE MY WHORE! Helgen har varit två fotbollsmatcher som inte gick bra alls, filmtittning, besök i stugan och helgens mysigaste var att sitta med två karlar på en balkong, grilla, dricka vin och ha lite samhällsdiskussioner. Gillar sån't där ändå alltså.

Snart är jag i princip arbetslös (that I'm aware of) och jag har alltså ingen aning om vad jag ska göra i höst. Ingen alls. Alla frågar i mig, alla vill att jag ska svara att jag ska plugga, jobba, resa. Att jag ska hora runt och och sälja mig på Tvärgatan för en tjuga är bättre svar än "jag vet inte", verkar det som. Hur mycket ångest jag komemr ha, hur rastlös jag kommer bli...men SÅ jävla skönt. Viiiii....HÖRS!



Andra sköna katter som snackar nuffror.