Anonym gestblågg: You wanna KISS THE GIRL

Bonjour, så att säga. Då Paris är det nya svarta och något i hästväg, för att uttrycka sig klarare, flyttar bloggen hit för ett slag. Har ju egentligen slutat blogga, vill inte sälja ut mig. Inte på det sättet i alla fall. Annars nås jag på [email protected]


Har (passande nog) pussat billig fransk konstnärssjäl, druckit billigt vin och shoppat billiga kläder. Klappat en tax och en minkpäls; tappat en sko och en pojkvän (hände någonstans vid den svåra konstnärssjälen). Men det spelar egentligen ingen roll. Han var engelsman och den svenska han pratade var stapplande. Lika stapplande som yours truly när hon sprang runt en fredagsnatt utanför svensk hamburgerkedja med en vodkaflaska hon snott med sig från klubben. När polisen kom och hällde ut den omfamnade jag honom och sa att jag var så glad att han tog lite ansvar; att det var kul att samhällets punktinsatser faktiskt fungerar ibland. Och är inte det en uppstyrd fylla vet jag inte vad det är.


Tråkigt bara att min bloggning blev så alkoholrelaterad, för ey yo, numera går jag på rehab för de som missat. Inget Betty Ford över det hela, känns dock väldigt hardcore. Har lärt mig att säga nej och så. Att jag måste ta ansvar för mina egna handlingar. Och det gör jag ju, har på egen hand tagit ansvar för Peace&Love-biljett som kommer bli något i HÄSTVÄG! Tryckt en tröja som egentligen skulle vara till Troppan i sommar men åååkej, det får duga till det här också. Står "You wanna be on top?" på ryggen. No talk. Nu hade jag inte så mycket mer på hjärtat. Bifogar en bild på en fisk jag såg. Får ni inte känslan av att den kommer att hoppa och slemma ner er i ansiktet?

xoxo, Gossip Girl


image118

And if you could put dumb in a shotglass

Den här linen har jag haft på hjärnan i flera veckor nu, av och till, och jag har, på riktigt, ingen som helst aning om varför.

"I love it how she breathes booze in the morning
And, it's so sexy how she can't remember last night
I made the fatal mistake lettin' her drink again
but who the hell am I to tell her how to live her life?"


Och note to self: inte sitta upp till sen natt / tidig morgon och titta på nya Skins-avsnitten, det håller inte. Sthlm var gött, vi bakade födelsedagstårta och tittade på Jul i Kapernaum, hela kalendern, fem timmar. Sen drack vi champagne halv nio på måndagsmorgonen. Gött, som sagt.

You've got the sweetest ass in the world

Idag var dagen med stort f. Ett av årets största dagar då det verkligen gäller, människor från Lillbo till Knåda sitter och taggar till max. Det var släktens årliga pimpeltävling på Viksjön. Jag hade siktat in mig på en sjundeplats, men tio minusgrader och ett spö som trasslade sig gjorde att jag kom sist. Inget gram fisk alls, och för det fick jag en stavmixer i utbyte mot en timmes massage. Värt tycker jag.

Igår blev jag helt och hållet mörkhårig, vilket känns...nåja. Kanske bara var dags för förändring eller hur man säger. Det där med hårfärger är ju något jag tröttnat rätt snabbt på i livet. Nu blir det dusch och packa och sen tar jag bussen till Stockholm. Så galet längesen jag unnade mig att ta bussen, slippa 100:an>X-tåget>väntan i Gävle>Upptåget>pendeln. Tre timmar istället för sex, yeah, YEAH!

Rubeiken är en låt jag hörde på radion nyss. Lite catchy och klämcheck sådär. Klår nästan "My girl wants to party all the time".

image117
Random peep jag delade ut reklam till förra helgen.
Tur att någon förstår en iallafall.
Gla' påsk!

God does not play dice

Jag vet att man inte ska vara kulturfascist. Att man ska främja den kulturella mångfalden och dela med sig av sina favoritfilmer, -skivor,- band, -sidor, och så vidare. Men det är mycket man ska. Fel personer får inte gilla mina saker, hur skulle ni känna det om jag snodde ert husdjur och döpte om det och misshandlade det? Nä, så himla roligt skulle det inte vara. Och när man får reda att Blondinbella läser ens favoritbok , ja, då skär det lite i hjärtat. Jag är upprörd. Fast egentligen är det nog jag som behöver mig en riktig tankeställare. ELLER?

Och idag skulle farfar ha fyllt 67 och jag orkar inte åka till kyrkan och tända ett simpelt ljus. Orkar inte. Kanske är man en dålig människa då också.

PP

Nästa gång jag ska övningsköra - avråd mig, tack. Har inte tid att hålla på och grina och vara löjlig, det passar inte med min image och dessutom ser jag dum ut med röda ögon (but then again, vem gör inte?).

Men rolig sak dock är att igår adderades ett objekt på min lista över män som jag i princip skulle kunna hugga av mig en fot för att få ligga med. Några av de tidigare har varit Johnny Depp (men ja, såklart), Michael Cera, Foo Fighters-Dave, Cillian Murphy, Pharell Williams och servitören på restaurangen i Montmarte, för att nämna några. Igår tillkom även Mitch Hewer. Han ser ju ut som en liten pojkspoling i klass med typ Chad Murray or whatever his name is, och jag känner mig som en 40-årig trebarnsmamma, men ÅHH! Okej, Anna-warning där, men JA! Hetast är det när han hånglar upp Tony i "Skins", det är inte bara mad love, det är MAN LOVE! Bögsex är det nya lebbsex, vänta bara.

image116

Säger bara det

http://www.videoklipp.se/videos/Partyfilmer/150_kg_bakfylleangest

Den där om att man kanske inte är så bra själv ändå

Den där om att man kanske inte är så bra själv ändå.
När man har vänner som vet ens bästa trots att man själv inte vet det. Som kommer och hämtar upp och möter upp och får en att skratta trots att man har en skitkväll, lyckas man med det är man guld värd i mina ögon, tack! Eller ett barnkalas som uppskattas bara därför, eller la cusine som ställer upp.
Och på tal om guld så tänkte jag skriva om mitt nya halsband. Eh, eller kanske inte. Kanske bandyn. Meneh, ja, hej vinst och jag var inte där men tog ändå tillfället i akt att fira efteråt, hej & hå. Den där om att man kanske inte är så bra själv ändå. "Men nu skämms ja, gu va jäla brätt han prater!" eller att man inte ska kasta sten i eget glashus (heh) och allt det, kanske att man borde bättra sig ändå, ja. Hv71 dödade SSK, Amy Diamond van förvisso inte Melodifestivalen men bror spelar SM-final han med och så guldet, ja. Men det här tar nog ändå förstapris som världens mest kryptiska inlägg ever, men SNART ÄR DET PÅSK, BITCHES!

It's the hard-knock life for us!
It's the hard-knock life for us!
'Steada treated,
we get tricked!
'Steada kisses,
we get kicked!
It's a hard knock life!

Now what's cooler than being cool? ICE COLD!

Imorgon publicerar jag en text på UM som tillägnas den största kärleken i mitt liv. Tycker ni ska läsa den, för att kanske försöka förstå, bara försöka, för den är väldigt...hm, låt säga...behärskad. Och allvarsam! Hmm, jo jo, minsann.

Jag och Stina drog en raid till Söderhamn och inhandlade nödvändigheter (med betoning på 'heter') och sedan lurade vi Monika och Gök att jag piercat läppen. Monika blev inte så jäkla glad och trodde i princip att jag skulle dö av bakterieförgiftning (?). Köpte 'Grease' och 'Dead poets society'. Äg.

Och nu exitserar även "The bitch and the hoe's bilåkarlåtar". Tro mig, jag är lyckligare över det här körkortet än vad kusinen är. Tänk om mitt femtonåriga jag vetat innehållet på den skivan då, HAH! Outrötterlig dyrkare av kent, Broder Daniel, Marit Bergman och The Cardigans. Plötsligt utbytta mot Timbuktu, Gym class heroes, Dolly Parton och Niggers with attitude. Precis som att man gått den där vägen, Lunar>Kentforum>Helgon>Blogg>Bilddagboken>Facebook. Typ. Typs.

Dagens roligaste var någon som parkerat helt åt fasen vid E-center och vi var tvugna att fota, bilen var ju såklart tom. Vi garvade och smutskastade det fyllo och idiot som måste ha parkerat så. Men snubben i bilen, med fönstret öppet, såg inte så vidare glad ut.

image114

Nu blir jag galen igen

"De ropar elaka saker efter honom - naturligtvis, hur skulle det kunna vara på något annat vis - men Juha låtsas antingen att han inte hör eller också vänder han sig om och kastar slängkyssar efter sina belackare, han putar med munnen och gör sig till. Satan, vad de hatar honom! Varsågod, ha ert roliga! Hata på ni bara och dra sen åt helvete! En märklig sak denna brytningstid, dessa framhastande vårveckor då upproret gror, är att allt går så fruktansvärt snabbt men är likväl definitivt och oåterkalleligt. Han som var så feg blev över en natt så modig. Varje steg Juha tar för honom ytterligare ett stycke bort, och han ökar hela tiden farten. En revoltör i en otålig pojkes spensliga kropp. Klockradion står inte längre på 22:22. Dess röda siffror lyser triumferande och trotsigt i mörket. 33:33."



Och den som lånat/snott mitt ex. av arbetet i Litterär gestaltning får ju typ liksom ba såhära gärna lämna tillbaka det, tack?


The Village

Nog för att jag bara gått på en enda bandymatch på hela året, men jag valde då rätt match att gå på iallafall.

We gotta beat beat beat, that'll beat your beat

Jag vet att det är drygt, men det här är pepparlåten nummer tre. Kanske kan verka fel en måndagskväll tio i tio, eller så inte alls? Även snyggaste videon och Junior är så jäkla SWEET! Och nu blev allt väldigt 2004. Vill bara lyssna på Håkan Hellström, The Ark, The Mo, Outkast och Infinite Mass!


Äg


Guten morgen!

Just nu lyssnar jag på "Alright!" och vet redan att det här kommer bli en bra dag!


I'll do anything to make you feel that it's alright
The world is on our side
And i... I'll do anything to make you see that it's alright
Now is not to let to set the fire on fire

If you hate the taste of wine, why do you drink it 'til you're blind?

Nyss på tv sa en kvinna "potatismus" istället för "potatismos". Det var ungefär det roligaste som hände idag. Förutom när jag delade ut reklam och någon hade delat i mina postlådor redan. Gårdagen var också...speciell, men rolig, haha. Jag ska sluta med alkohol, kanske på riktigt, och dessutom sluta förstöra pimp-halsbandet. Och aldrig mer ta med mig en sockerströare.

Och sommarjobbat är kirrat - YEAH!


And there's kids playing guns in the street
And one's pointing his tree branch at me
So I put my hands up I say:
"Enough is enough,
if you walk away I walk away."
(And he shot me dead)

Förlåt, men det är sant, okej?

image113

Ingen vind kunde blåsa omkull oss då
Dom kunde kalla oss fula, men aldrig för grå
Ingen gick hjärta i hjärta mot solnedgången som vi
Och den här världen kunde ingen ta ifrån oss

JUST DET!

I bid farewell and a good nights sleep

kajsa säger (21:10):

okej, lite snuskgubbe varning men VAFAN!

Take the poisons of your age säger (21:10):

SKITSAMMA!!!!


Take the poisons of your age säger (21:16):

WE ARE so GONNA GET RAPED!!!!

Take the poisons of your age säger (21:16):

IT'S GREAT!!!


Take the poisons of your age säger (22:29):

Dirty jokes, now that IS amazing!

kajsa säger (22:30):

DIRTY JOKES, WE LIKE!

Take the poisons of your age säger (22:31):

Wrong!

Take the poisons of your age säger (22:31):

Dirty jokes, we LOVE!

kajsa säger (22.32):
8D
kajsa säger (22.32):
trodde du hade blivit psykiskt sjuk.


kajsa säger (23:14):

nejmen sova kanske. ska ju bli frälst och allt imorgon.

Take the poisons of your age säger (23:15):

Ja, jo, det är en speciell dag


Äger dig, okej?

image112

NIGHTLIIIIIFE!!!

Kanske dags att börja tagga?



Den här är sommar, Peace & Love, Camp Festif, Annas blandband med seggående bandspelare,
sovjettält, med vinflaskorna i högsta hugg, Thumbs up-posen,
elände, Gb glass-flaggan, kundvagnarna,
vinplastglasen, bonda,
och RAOUWR!

Att falla fram

Idag stod lila (lila, inte lilla) mostern och Monika och jag i hallen och pratade efter bandyn (som jag inte bryr mig särskilt mycket om). Vi diskuterade framfall, barnnamn, släktsjukdomar och livmodersvaccination. Både framfall och livmoderscancer ligger tydligen i släkten så jag får nog aldrig någon bra livförsäkring, dubbelnamn är fina, framfall är inte bara det äckligaste ordet som finns utan även bland det äckligaste som kan drabba en människa (fördelaktigen en kvinna) och mina barn ska inte heta Katla och Brunstgnägg.

Startade företagskonto idag, bakade tre verk, pluggade (inte) matte, vill åka bort. Och har ingenting av nytta att säga (fast det har tammejfasen ingen nu för tiden). Men vissa saker tröttnar ju bara inte ut en:

I'll be glad with Andy Pandy,
feed the horses with your candy.
I'm the stray cat on your roof.
Clap your hands and lift your hoof.
And I'll try to like horses.