i'm gonna fuck you 'til you stay fucked

att vara kille och inte vara feminist är lite som en människa som ärvt alla sina pengar utan att aktivt ha jobbat ett skit för dem och sedan tycka att "vaddå, varför ska jag bry mig om de som har det sämre ställt än jag? det är väl deras problem att de föddes utan cash!".
och att vara tjej och inte vara feminist är lite som att skjuta sig själv i foten och tycka att "men jo, det här är nog helt okej ändå"

jag ger blanka fan i om människor suckar och tycker att inlägg som dessa är skittråkiga, och tycker att jag är en dryg jävel, för ibland blir jag bara så jävla ledsen att jag vill gråta. det känns så lönlöst att jag för resten av mitt liv kommer att diskrimineras p.g.a. att jag heter "Kajsa" och inte "Kristian". eller vad tror du? japp. skitkul. verkligen. jag kan iallafall vara glad över att jag inte har mörk hudfärg, är handikappad, har anlag för att vara överviktig och/eller heter "muhammed".

och när jag ändå är inne på den banan måste jag bara skriva om en sak jag läste för någon vecka sen.
en snubbe som skickat in en insändare till någon random kvällstidning, för han var nämligen jättearg på all denna uppmärksamhet som Bröstcancergalan hade fått. (drar därför slutsatsen att det måste ha varit omkring då Bröstcancergalan sändes) han menade att männen blev diskriminerade då det aldrig hölls några Prostatacancergalor.
okej kompis. som jag fattat det så startas dessa galor och kampanjer av kvinnor, eftersom, så vitt jag vet, bara kvinnor kan få bröstcancer.*  faller det sig då inte rätt naturligt? du kan ju starta en prostatacancerkampanj! go ahead, ingen eller inget hindrar dig! men härma för guds skull inte Rosa bandet och börja sälja "Blå band" för då kommer er snoppcancer att förknippas med pulversoppa.
*(nu såhär i efterhand vet jag att ungefär 1% av all bröstcancer som upptäcks i Sverige, hittas på en man)

och när jag kallas pk-luder, dubbelmoralens okrönte drottning och det abstrakta tänkandets mästarinna, så vet jag inte om det är för inte. utöver det orkar jag inte med någon community eller socialisering öht.
jag orkar inte med människorna, människorna orkar inte med mig.

Kommentarer
Postat av: Kaffejesus

Alla med ett hjärta och mer än 70 i IQ kan nog känna igen sig i dessa funderingar. Jag är dock mer inne på tankar som hur kan man ens leva i den här världen och samtidigt inte bry sig om något annat än pengar. Lite a la Wallenberg stucket. Eller varför inte den härliga högerextrema gruppen av gamla avdankade kåkfarare som hatar alla som inte heter Sven och är blond, blåögd och 180cm+. Men sorgligt men sant så har man väl insett att människan kan vara en egoistisk/hatisk varelse som tyvärr är dum i huvudet.

Klockan är 02:47, jag är trött och så vidare värst till kommentar kan man väl inte kalla det. Men ändå. God Jul!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback