Idag läser vi tidningen, barn

Polisen i Uppsala har gripit 250 människor, de flesta under 18 år, på Uppsala reggae-festival för narkotikainnehav. De flesta ertappades med marijuana eller hasch. "Polisen: Vi tror att de gripna bara är toppen på isberget" Men vänta nu, det var väl en reggae-festival vi pratade om nu? Visst var det? Ja. Vem är, över huvud taget, förvånad?

Lisa Eriksson, 36, bosatt i Los Angeles fick i torsdags fly från sin lägenhet då risken fanns att den man som befann sig i huset och metodiskt gick igenom lägenheterna och sköt ner hennes grannar skulle skjuta även henne. Tycker verkligen skitsynd om Lisa, verkligen. Men det som stack ut lite var slutet av artikeln: "Till sist gick gärningsannen upp till sin lägenhet, ovanför Lisas, och sköt sig i huvudet. Han dog några timmar senare." Seriöst, det måste vara extremt jävla jobbigt om man bestämmer sig för att skjuta sig själv i huvudet och sen tar det flera timmar innan man dör.

Helga och Helga i Löddeköpinge fick utifrån ett tv-program veta att den vackra blomma Helga odlat på tomten var cannabis. På bilden visas två till synes väldigt gladlynta pensionärer och i förgrunden den ovan nämnda plantan.Tacka fan att de ser glada ut! Jag tror inte en sekund på att hon inte hade en aning om att det var hampa hon odlade. En joint så är reumatismen och demensen som bortblåst!

Kommentarer
Postat av: Anna

Fattar inte varför de idioterna gick ut i pressen med att de odlade cannabis? grannarna kanske märkte.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback